in

Wraak met komkommer en banaan na seksuele vernedering dochter

Een Schiedamse jongen (17) die zijn vriendin seksueel vernederde en beelden daarvan dreigde te publiceren, kreeg met haar familieleden te maken. Ze gaven hem een koekje van eigen deeg, maar eindigden wel voor de rechter.

De jongen uit Schiedam maakte filmpjes van zijn vriendin waarin hij haar melk uit het kattenbakje liet drinken en haar, op zijn aandringen, haar moeder zwart liet maken. Hij dreigde de video’s daarna online te zetten als het meisje niet deed wat de jongen haar opdroeg. „Hij gedroeg zich als een loverboy”, aldus de advocaat van de familie volgens het Algemeen Dagblad.

De moeder van het meisje kwam achter de video’s en zij is daarna samen met haar vriend, haar broer en haar neef naar de jongen zijn huis gegaan om hem de beelden te laten wissen.

Omdat ze het idee hadden dat hij toch niet alle beelden gewist had zijn ze vervolgens teruggegaan:

“Tijdens dat bezoek zat hij eerst een beetje te prutsen met die telefoon. De familie vermoedt dat hij de synchronisatie met de cloud heeft uitgezet, waardoor de beelden alleen op zijn telefoon zijn verdwenen. Maar niet uit de cloud”, aldus de advocaat.

Twee dagen later zijn ze naar de jongen zijn werk gegaan om de beelden alsnog gewist te krijgen. Toen dat niet lukte hebben ze de jongen meegenomen naar een kelderbox in Schiedam.

Onder dreiging van een stroomstootwapen, moet de jongen zich uitkleden en seksuele handelingen bij zichzelf verrichten met een komkommer en een banaan. Uit de dagvaarding bleek dat het geheel gefilmd is, maar de familie ontkent dat en zegt dat ze de jongen alleen het idee wilden geven dat het gefilmd werd.

De zaak wordt in december voortgezet, omdat eerst nog meer getuigen moeten worden gehoord.Nieuw Project: één meter lange Star Destroyer van LEGO Star Wars

Studie: vrouwen slaan DNA op van elke man met wie ze ooit sex hebben gehad