in

Woord van Badr Hari incl. nieuwe foto van arm volledig in het verband

15219978_10208466190710987_4455457969555498552_n

Wij hebben wat nieuws gevonden op het Facebook account van Yassine Hari, de broer en manager van Badr Hari.

Hij heeft daar een foto gepost van Badr in de kleedkamer waarop te zien is dat zijn hele arm in het verband zit en daarnaast heeft hij ook een schriftelijke reactie op het geheel van Badr gedeeld op zijn tijdlijn.

Zoals iedereen kon zien begon ik ijzersterk, ik had vanaf de eerste seconde grip op Rico en dacht dat het een eitje zou worden. Ik werd niet geraakt, was de snellere, slimmere, en betere man.

De foto kan je hierboven bekijken en zijn schriftelijke reactie op het geheel kan je hieronder lezen!

Lieve vrienden, familie en kennissen,

Ik ben zeer teleurgesteld en verdrietig met de uitkomst van de wedstrijd van vanavond, dit had ik nooit maar dan ook nooit verwacht. Zoals iedereen kon zien begon ik ijzersterk, ik had vanaf de eerste seconde grip op Rico en dacht dat het een eitje zou worden. Ik werd niet geraakt, was de snellere, slimmere, en betere man. Dit resulteerde naar de snee in zijn neus en zijn bloedende oog. Ik rook bloed en wist dat het niet meer moeilijk zou worden. Maar verrassingen komen altijd onverwachts zeggen ze.. Zonder Rico tekort te doen, ik had hem in betere shape verwacht. Maar het verhaal kwam weer naar boven, ”Goede atleet, gare knokker”. Ik hou van al mijn mgharba wollah ik hou zo erg van jullie dat ik dat ik er een brok in mijn keel van krijg als ik aan jullie denk. Ik voelde mij als Trinidad hoe ik naar de ring liep alsof ik niet meer kon verliezen. Ook mijn andere fans ik hou van jullie en het spijt me oprecht van vanavond het voelt alsof ik jullie tekort heb gedaan. Binnenkort zijn we terug. Om hem knock-out te slaan. Ik heb hem gevoeld in de ring en ik zag zijn zelfvertrouwen met de minuut zakken. Ik dank iedereen die aanwezig was, of het gevecht thuis heeft gekeken. Nee fuck dat, dit was geen gevecht, dit was een evenement. Isis, Amel, Tiffany, Nieky, Ismail, Cedric, Jamal, ik ben jullie dankbaar dat jullie hebben gevochten op onze undercard. Dit was niet mijn evenement, dit was ONZE evenement. Dit verhaal kent jammer genoeg alleen verliezers.
Ik hou van jullie allemaal en een hele dikke dikke dikke knuffel voor de mensen die mij hebben gesteund echt waar jonge ik hou zoveel van jullie.Britse bruid doet KEIHARDE Nigeriaanse huwelijksdans met bruidegom

Rico bij peptalk: Die arm was al kapot in de eerste ronde