in

Woeste kijkers zoeken pedofiel thuis op na uitzending “Danny op Straat”

Een klein groepje mensen heeft gisteravond bij een woning in Lelystad gedemonstreerd naar aanleiding van de geruchtmakende aflevering van het NPO-programma Danny op straat.

In de aflevering liet pedofiel Nelson weten de politiek in te willen gaan om zo seks met kinderen legaal te maken. Kijkers reageerden woest en wilden de activist confronteren met zijn uitspraken.

De pedofiel geeft zelf aan het AD door dat hij plaatsvervangende schaamte krijgt van dat soort mensen.

Heel internet ontplofte van de woede gisteravond na de uitzending van NPO2. Heel Facebook zat vol met berichten over het adres van de man in Lelystad en dat hij bescherming zou genieten van de politie. Daarbij werd constant de onderstaande afbeelding geplaatst.

“Er waren enkele personen boos op een bewoner. We konden het in de kiem smoren en daarna werd het weer rustig in de straat.” Politie Midden-Nederland houdt de woning van de pedofiel extra in de gaten de komende tijd. “Als mensen boos zijn, adviseren we ze kalm te blijven. Geweld is nooit een optie.”

Mensen nemen het de NPO ook kwalijk dat de pedofiel een podium krijgt om zijn standpunten door te drukken en hier steun mee te winnen van andere pedofielen in Nederland.

Hieronder nog een uitspraak van Nelson die hij maakt over zijn “5-jarige vriendje” via het Twitter account: @KinderbevrijdingsfrontDope: Lucifer keert toch terug voor zesde seizoen

Kijken: wat zou jij doen als je vriendin dit deed vannacht? Creepy AF bruh…