in

Winners ‘Metro 54’ prijsvraag bekend

Vandaag is de dag dat we eindelijk de 2x 2 kaartjes mogen weggeven aan de gelukkigen. Het was een moeilijke keuze want alle comments waren best leuk en bewezen stuk voor stuk dat deze mensen echt graag naar dat festival willen. We willen iedereen bedanken voor het meedoen, maar er kunnen maar helaas 2 de winnaar zijn vandaag.

De twee gelukkigen zijn:

Grimey_boy
Submitted on 2012/08/15 at 9:51 am
Ik wil gaan omdat metro 54 mij in één dag van Londen via Jo’burg naar Kingston brengt!! Mash me up!!!

Iris
Submitted on 2012/08/14 at 11:26 pm
Ik wil gaan omdat fakka mijn startpagina is en metro 54 mijn eindpunt!

We willen Grimey en Iris feliciteren, en alvast heel veel plezier toewensen want zij zijn WINNING vandaag! Ze hebben beide twee kaartjes gewonnen en kunnen dus een vriend of vriendin meenemen.Video: Engel & Just ft. Herman – Stad

Mixtape: DJ MBA – Go Stupid