in

Winactie: caption deze foto en win een Gameboy emulator met 400 retro games

Koning Willem-Alexander sprak maandagochtend de hoop uit dat deze Koningsdag de “aller-, allerlaatste Koningsdag thuis uit de geschiedenis is”. De koning zei dat tijdens een toespraak in het bijzijn van zijn gezin in Paleis Huis ten Bosch.

Dat leverde echter wat hilarische stils op van Princess Ariane. Dat is de jongste dochter van de Koning.

We hebben een zooitje gameboys ingeslagen die we de komende tijd weg gaan geven. Op de gameboy (emulator) staan 400 retro spelletjes zoals Super Mario, Mario 3, Contra, Double Dragon, Mortal Kombat, Robocop, Turtles en ga zo maar door.

We gaan er twee weggeven tijdens deze winactie en je kan daar twee dingen voor doen. De ene opdracht is wat moeilijker dan de ander maar het maakt niks uit welke van de twee je een gooi geeft. Iedereen maakt evenveel kans:

1- Caption de onderstaande foto van de prinses HIER op Facebook (leukste caption tekst of GIF wint)

2- Nodig al je vrienden met één klik op de knop uit om onze hoofdpagina @fakkaonline te liken op Facebook. Heel erg simpel en makkelijk dus…

Hier onder de foto waar je een caption bij moet maken:

Instructies:

Als je gaat voor de tweede makkelijke optie (alle vrienden uitnodigen voor onze FB pagina) plaats dan een comment met: “uitgenodigd” zodat we kunnen zien dat je meedoet aan de winactie.

We hebben drie pagina’s op Facebook dus het gaat niet om de backup accounts maar om onze hoofdpagina! Dat is @fakka.online. En geen tenawies want we gaan die shit controleren!

Hieronder een video van hoe je al je vrienden uitnodigt via mobiel met één klik op de knop: Heel veel succes! Xx

Aanstaande vrijdag wordt bekendgemaakt wie er gewonnen hebben.Volgens deze guy is onze zon mogelijk vervangen met een kunstmatige zon

Kijken: veel mensen hebben tegenwoordig last van “hoestschaamte”