in

Wildlife Officials hebben een Baby Beertje doodgeschoten nadat toeristen hem maar bleven voeden

Een baby beer is neergeschoten en gedood nadat het te gewend was geraakt aan het eten van voedsel dat werd achtergelaten door toeristen. De toeristen namen ook regelmatig selfies met de beer.

De politie werd eerder deze maand gewaarschuwd na het ontvangen van telefoontjes over de jonge beer die voor foto’s poseerde met bezoekers in Scoggins Valley Park, Oregon. Op dinsdag 11 juni kwamen mensen zelfs massaal af op de plek waar het beertje altijd verscheen. Hij was een soort van attractie geworden.

Ze hebben het beertje daarna diep in het bos gelokt maar de volgende dag kwam hij gewoon weer terug. Wildlife Officials meenden dat ze geen keus hadden verder en het beertje maar moesten afschieten. Toen ze het beertje benaderden rende het niet weg omdat het veel te gewend was geraakt aan contact met mensen.

“While the individuals who put food out for this bear may have had good intentions bears should never, ever be fed. “It was very clear that the animal was way too habituated. With that information, it was a human health and safety risk, and we had to “remove” it.”

Mensen reageren woest en teleurgesteld op het geheel en vragen zich alsnog af waarom ze het beertje niet gewoon naar een dierenopvang of dierentuin hebben gebracht als laatste redmiddel.

Really… FUCK Society voor dit soort shit man. Rest in peace lil cubby…. je verdiende echt veel beter!OMG: Kellogg’s White Chocolate Coco Pops komen eraan ?

Friese slager nam wegens 25-jarig bestaan guldens aan als betaalmiddel