in

Wij waren bij de première van de nieuwe clip van Dio i.s.m. Xite & Foot Locker

Capture

Wij waren uitgenodigd door Xite om de première bij te wonen van de nieuwe clip van Dio bij de Foot Locker store in de Kalverstraat te Amsterdam.

Dio heeft een nieuwe clip laten maken van zijn track ‘We Zijn Hier’ ft. Jayh, Ronnie Flex & Bokoesam. De clip is gemaakt door ‘Opslaan Als’. Er werd tijdens de presentatie aangegeven dat het een fijne en vooral een soepele samenwerking was tussen alle partijen. Dat was ook te zien aan de making-off… Het zag er erg gezellig uit allemaal en de artiesten hebben er een vrolijke tijd en herinnering aan overgehouden.

‘Opslaan Als’ staat bekend om de kwaliteit die ze leveren en hebben dat weer laten zien met dit project. De clip zal zeer binnenkort overal te zien zijn.

IMG_6201

Foot Locker heeft deze avond extra bijzonder gemaakt door een aantal flyers met barcode uit te delen aan alle aanwezigen. Deze code moest je in laten scannen en zo kon je zien of je iets had gewonnen en ja hoor… iemand van onze redactie had een bon gewonnen met een waarde van 180 euro! Die heeft gelijk een paar dikke Timberlands gehaald die mazzelaar!

IMG_6202

Xite deed er nog een schepje bovenop met een extra cadeautje! Nog eens 20 euro korting bij een aankoop van 70 euro of meer! Al met al was het een bijzondere gelegenheid en wij vonden het tof dat wij erbij konden zijn!

Thanks Dio, Xite en Foot Locker!Je kan de binnenkant van een pak appelsap niet zien maar wil je dat wel?

Check hoe deze stuwardess 1 miljoen verdiende in 2 jaar tijd