in

Wij brengen nieuws rauw, ongefilterd en zoals wij dat gepast zien

Wij hebben weer veel reacties binnengekregen en dat vooral via Facebook over onze post over geweld in een Braziliaanse gevangenis.

Wij willen daar graag een gepast antwoord op geven omdat wij snappen dat het zien van zoiets erg schokkend kan zijn maar het is wat het is… Dit is de wereld waar wij in leven en dit blijft zo totdat iemand er iets aan doet om de situatie te verbeteren. Dat kan alleen door dit soort incidenten bekend te maken op globale schaal.

Dit zou de directie van de gevangenis zodanig in verlegenheid moeten brengen dat ze ervoor zorgen dat het nooit maar dan ook nooit meer gebeurd!

Wij plaatsen niet voor niets de volgende tekst erbij op Facebook:

Let op! Deze beelden kunnen als zeer schokkend ervaren worden. Post openen op eigen risico. < Dit is de wereld waar wij in leven ..... de gruwelijke waarheid en realiteit die sommige mensen liever niet onder ogen willen zien. Kijk weg als dat het geval is....

Schokkend beeldmateriaal:
Als wij aangeven dat beelden als schokkend ervaren kunnen worden dan kunnen jullie erop rekenen dat de beelden ook echt als schokkend ervaren kunnen worden. Als jij deze post dan vervolgens opent, ervan schrikt en ons dan aanspreekt daarover ligt het toch helemaal aan jezelf. Wij hebben je tenslotte (meerdere malen) gewaarschuwd ervoor!

Ook hebben wij een bericht voor mensen die ‘kinderen kunnen het ook zien’ erbij halen elke keer.

Kinderen op Facebook:

Wij willen niet bemoeien met jullie manier van opvoeden maar zijn toch echt van mening dat ‘kinderen’ helemaal niet thuis horen op Facebook of welk anders sociaal medium dan ook. Als je dat, anno 2017, als ouder nog niet door hebt dan zul je toch echt gauw wakker moeten worden wat dit betreft. Super onverantwoord bezig!

Content op Fakka:
Tenslotte willen wij aangeven dat de content, het filmpje waar het om gaat, helemaal niet staat op onze Facebookpagina. Het staat op onze website. Dat betekent dat je moet doorklikken om het te bekijken. Dus klagen over dat het niet thuishoort op Facebook heeft natuurlijk geen zin op deze manier.

De volgende keer toch maar wegkijken als er een waarschuwing bij staat en de post maar niet openen??? Deze keuze ligt toch helemaal bij jezelf!Sevn Alias zet eindelijk iemand op zijn plek na opmerking over zijn tanden

Salah Edin: Ik wil me spijt betuigen aan iedereen die ik misleid, verleid of voorgelogen heb