in

Wie van jullie heeft de sleutels van deze motoragent gejat!

CreditL: Wikipedia

De politie is niet blij met de actie die een bezoeker van tractorpulling evenement Beach Pull in Putten in de nacht van zaterdag op zondag uithaalde. Die jatte namelijk de sleutels van een politiemotor. Vervolgens kon de motoragent dus niet reageren op een spoedmelding in de buurt.

De agent stond met iemand te praten en iemand is er vervolgens met zijn sleutels vandoor gegaan. De politie vind het maar een domme actie. Ze plaatsten de volgende oproep op Facebook.

‘Wij willen degene die zo flink was vriendelijk verzoeken om zich bij ons te komen melden en de sleutel weer terug te geven. Zodat de politiemotor weer inzetbaar is voor datgene waar hij voor bedoeld is. Snel ter plaatse zijn bij nood bijvoorbeeld. Wij zien je zo meteen graag op het politiebureau in Harderwijk’, schrijft de politie op Facebook.

Wij vragen ons dus af waarom je de sleutels zou meenemen? Je bent al op de tractorpulling, pak dan gewoon die hele motor en ga daarmee joyriden verdomme. Op z’n minst eventjes tractorpullen met dat ding ofzo. Mafkees.Mula B is vader geworden van een dochtertje!

OMG: Wanneer armpje drukken met je vriendje helemaal fout gaat