in

Whiskey Vagina: De reden waarom je niet Nat wordt daar Beneden!

1412834679900.cached

Whiskey vagina of ‘whiskey Vagdryna (LooooL)’, net als katoen vagina, is een ding en FYI het is waarom je de boel niet nat krijgt daar beneden.

Volgens een nieuwe studie gepubliceerd in het ‘Journal of Sex Research‘, waar 18 vrouwen aan meededen, is drank een totale spelbreker als het gaat om sex.
Voor deze studie werd elk deelnemer op verschillende alcoholpromillage niveaus gehouden voordat ze pornografisch materiaal voorgeschoteld kregen waarna ze vervolgens moesten masturberen en proberen tot een orgasme te komen. Nu blijkt dat ‘alcohol-geïnduceerde orgastische disfunctie’ een zeer reëel ding is bij vrouwen.

Overmatig gebruik van alcohol bij vrouwen kan leiden tot systematische veranderingen in de vrouwelijke orgastische ervaring weerspiegeld door fysiologische, gedragsmatige en cognitieve indices ‘. In normaal Nederlands ‘Je kan niet meer zo goed neuken als voorheen als je teveel zuipt en de sex is half zo lekker’.

En mannen opgelet, het ligt niet alleen aan de vrouwen want een ‘Wiskey Dick’ is ook een ding! Zoals bij veel dingen in het leven geld de regel vaak ‘Less is More’.

De stelling van vandaag: ‘Bescheiden inname van alcohol kan leiden tot meer gevoelens van sexsuele opwinding, een meer plezierige orgastische ervaring, en slechts een matige toename van de tijd die het kost om een ​​orgasme te bereiken.’

Ewa ja .. vergeet ons niet te liken op Facebook!Test HET: Ben jij verslaafd aan je smartphone? Heb ik ‘Nomophobia’ Ja of Nee…

Funny: Stuur iemand een Scheet in een Pot