in

Wedstrijdje: Deze wc-bril weegt precies hoe zwaar je drol is geweest

Haikun Deng heeft ooit een toiletbril uitgevonden waar een weegschaal in zit gemonteerd. Nu kan je dus precies weten hoeveel gram (of kilo) schijt je hebt laten gaan.

Dit gaat voor hilarische competities zorgen tussen mensen in de ochtend. Let maar op! Maar Deng had dus zo zijn eigen ideeën erbij en verklaarde het volgende over het geheel:

“Vrouwen staan vaak naakt op de weegschaal, omdat ze dan minder wegen. Ze zijn constant met hun gewicht bezig, en zullen dus ook wel graag weten hoeveel ze afgevallen zijn na een wc-bezoekje”, aldus uitvinder Haikun Deng.

Het betreft eigenlijk een design uit 2008 of 2009 wat weer viral aan het gaan is maar is helaas nooit op de markt gebracht. We hebben het internet even afgestruind maar hebben echt niks kunnen vinden! Misschien moet een van jullie ff een toffe nieuwe ontwerp maken en daarna een crowdfunding campagne beginnen. Instant hit dit….

Wij willen wel 10% voor de tip bitches….. i ain’t playin!

Het enige wat echt dicht in de buurt komt is U-Dump, deze gast snapt het wel. Er is zelfs een kickstarter aangemaakt voor U-Dump in 2018 maar is op een of ander manier nooit doorgezet ofzo. Ze vragen ook echt veel te veel geld zo te zien.

Nou, de ene man zijn dood is de ander man zijn brood! 10% wel…. en geloof me. We komen er achter!Ladies: Maak kennis met Balenciaga Platform Crocs, met een hoge zool

Netflix: De officiële trailer van “The I-Land” seizoen 1 is hier