in

We weten eindelijk wie TOON is, die guy van al die foto’s met Bn’ers

Na dagenlange speculatie in de media over de vraag ‘Who the f*ck is Toon?!’, is hier het verlossende woord….

Toon is de hoofdpersoon van de nieuwe gelijknamige comedyserie van KPN, over een sociaal onhandige muzikant die zich als plotselinge BN-er probeert te redden in de hippe mediawereld. De 8-delige comedyserie is de eerste exclusieve fictieserie van KPN en is vanaf vrijdag 22 april exclusief voor KPN klanten te zien op het on demand platform KPN Presenteert.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

TOON gaat over de reclame-jingle componist Toon, die eigenlijk het liefst alleen thuis zit te gamen. De flitsende muziekscene vol hippe succesvolle knapperds gaat volstrekt langs hem heen. Tot hij samen met jonge zangeres Nina op een verjaardagsfeestje per ongeluk in het middelpunt van de belangstelling komt te staan: een muzikaal moment dat op Youtube belandt en viral gaat.
Zijn ambitieuze zus Elise werpt zich direct op als manager en voor hij het weet, is Toon een jonge succesvolle ‘happening’ artiest. Hij moet sociaal zijn, de juiste connecties hebben, de relaxte knappe gast uithangen, nieuwe nummers schrijven, verschijnen in talkshows, videoclips en talentenshows… Toon voelt zich een figurant in een door hem zelf veroorzaakte show, waarover hij almaar minder controle heeft. Maar hoe meer hij tegenstribbelt, hoe bekender hij wordt..

Première
De feestelijke première van de serie vindt plaats op donderdag 21 april in Club Air aan het Rembrandtplein te Amsterdam. Even wachten dus nog…Instagram laat gebruikers langere video’s opnemen

1ste editie SMF van Lexxxus was een succes nu deel 2 op 29 april club DNA