in

We kunnen binnenkort lekker goedkoop van Amsterdam naar London

De treinen van Eurostar die binnenkort in 4 uur van Centraal Station naar Londen rijden, zullen niet duurder zijn dan vliegen met budgetmaatschappijen.

Lekker even een dagje naar Londen, uit eten en weer terug met je day ones is zo meteen echt een happening.

Even vier uurtjes in de trein op en neer moet kunnen. En al helemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Acht uurtjes onderweg geweest heel de dag, acht uurtjes om te stieren met je gabbers zien wij gewoon helemaal zitten!

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Eurostar wil naar verwachting twee keer per dag in beide richtingen rijden. De onlinekranten van zowel binnen als buitenland schrijven al over een prijzenoorlog op een van de meest competitieve routes op het continent.

Laat de strijd maar lekker losbarsten dan! Je bent er met een vliegtuig niet veel sneller hoor met al dat inchecken en gedoe met de douane. Met de trein stap je gewoon in en uit, en gaan met die banaan. Wat zou het? Een uurtje schelen?

Eurostar heeft nog niet bekendgemaakt wat zo een kaartje nou precies gaat kosten maar het gaat hier om tientjes. Met Vueling en Easy Jet kan je al heen voor voor rond de 60 euro. Dus een treinkaartje moet ongeveer rond de 40 a 50 euro gaan kosten straks.Frankrijk verklaart de oorlog aan cryptocurrencies Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple

Hoteleigenaar zet Youtuber publiekelijk voor schut op Facebook & Twitter