in

We krijgen een re-boot van The Flintstones als nieuwe animatieserie

Yabba dabba doooooo!

Warner Bros Animation en het productie bedrijf van Elizabeth Banks genaamd Brownstone Productions werken samen aan een reboot van de klassieke cartoon “The Flintstones”, aldus Variety.

De website meldt dat het project op dit moment in ontwikkelingsfase verkeerd en wordt verder beschreven als een primetime geanimeerde comedyserie voor volwassenen met bekende personages uit de Flintstones-franchise.

Het wordt geproduceerd door Warner Bros Animation, maar momenteel is er geen duidelijkheid over een eventuele release date.

80’s baby’s werden jaar na jaar doodgegooid met aflevering van The Flintstones. Wat veel mensen niet weten is dat de tekenfilmserie als eerst werd uitgebracht in 1960 en met 150 afleveringen heeft gedraaid tot 1966. Yep… that’s old AF!

Of we met z’n allen nu echt zitten te wachten hierop is een tweede. Gezien het een comedyserie voor volwassenen betreft zo meteen… who knows right? Misschien zal het wel lachen zijn :pBisschop wil helikopter inzetten om exorcisme uit te voeren op een hele stad

Gelukkige toeristen spotten een albino reuzenmanta tijdens bootexcursie