in

We krijgen een Dumbo re-boot en hij ziet er TE cute uit!

Disney’s vierde animatiefilm, Dumbo, was één van de meest hartverscheurende (en traumatische) verhalen uit onze kindertijd. Het is dan ook geen verrassing dat de hit uit 1941 een nieuw jasje krijgt.

De nieuwe Animatiefilm is geregisseerd door Tim Burton en deze onthulde onlangs een eerste blik op de charismatische olifant in Las Vegas tijdens CinemaCon. Je hart gaat al smelten van de “aaaawh wat schattig” wat van het kleine olifantje afdruipt.

Credit: Disney

De film vertelt het verhaal van Holt (Colin Farrell), een voormalige circusster die terugkeert uit de oorlog en wordt aangenomen door Max Medici (Danny DeVito) om voor Dumbo te zorgen, een babyolifant wiens enorme oren hem tot het lachertje van de circus maken. Maar wanneer Holt’s kinderen ontdekken dat Dumbo kan vliegen, overtuigt ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) en luchtfotokunstenaar Colette Marchant (Eva Green) om van de bijzondere Dumbo een megaster te maken.

Dumbo zal begin volgend jaar te zien zijn in de bioscopen!Freebleeding: Geen tampon dus alles laten lopen langs je benen bij menstruatie

Miljoenen lieveheersbeestjes vieren een soort feestje bij radiotoren en niemand weet waarom