in

Wat leuk: je kan HEEL binnenkort gewoon weer naar Disneyland Parijs

De wereld begint langzaam van die verdomde lock down te herstellen. We mogen straks gelukkig weer van alles meemaken…

Nog geen uitje of vakantie gepland met de fam? Misschien is dit dan iets wat al een tijdje op je bucketlist staat en de mogelijkheid doet zich nu voor om het ervan af te strepen.

Je kan namelijk vanaf 15 juli weer terecht bij Disneyland Parijs. Dat hebben ze laten weten via Twitter. Ze plaatsten een Tweet met de volgende caption:

We zijn blij om aan te kondigen dat Disneyland Paris gefaseerd zal heropenen vanaf 15 juli, te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village.

Grijp je kans en gooi het in de familie app, ronsel een paar familieleden op en ga lekker op de foto met Micky Mouse als hij langs rent met Minie Mouse. Maak fantastische selfies met Mickey en Minnie, hun vrienden, Star WarsTM legendes, de Marvel Superhelden of je vrienden van Pixar! Ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten op nieuwe en onverwachte manieren.

Op de website van Disneyland Parijs staat het volgende:

In Disneyland ® Paris hebben we hard gewerkt om je, samen met je familie of vrienden, weer fantastische avonturen te laten beleven, waarbij veiligheid en gezondheid voorop staan! Wij zijn blij je weer terug te zien, want jij maakt de magie!

@ je besties op social media en alvast heel veel plezier daar in Parijs! De entreetickets kosten tussen de 60 tot 90 euro. Zo duur is het eigenlijk helemaal niet eens…50 Cent zit Ja Rule weer te trollen en dit keer om een “kebab” reclame campagne

Jankerds: 1 keer rellen meegemaakt en de politie vindt dat ze de grip op de samenleving verliezen