in

Wat doen de verleiders van Temptation 2018 nu?

BG, ik ben bloedje geil gab!

Credit: RTL 5/Vijf

Aangezien iedereen zegt dat de verleiders van Temptation Island alleen meedoen voor de Fame dachten wij, laten we even uitzoeken wat ze nu doen.

Zwanetta
Verleidster Zwanetta ken je vast wel, zij was degene die s ‘nachts topless met Mezdi de zee in ging, en zei dat er niks gebeurd was. Nu is ze professioneel danseres en is ze in verschillende programma’s te zien zoals Juice van Concentrate, waar zij o.a. praat over haar deelname aan Temptation Island. Op Instagram gaat ze hard met 95 duizend volgers.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Maxime
De meid die in Temptation iets minder opviel was Maxime, ze heeft nu een YouTube kanaal waar ze 4 duizend abonnees op heeft, dat is op zich niet zoveel maar ze heeft wel veel views, ongeveer 100 duizend per video. De video’s op haar kanaal gaan niet zo hard, ze heeft er nog maar 4 maar haar nieuwe beste vriendin Zwanetta, ook uit Temptation, is in elke vlog aanwezig. Op Instagram gaat het met haar nog niet zo hard, ze heeft bijna 8 duizend volgers. Dat komt waarschijnlijk omdat ze haar naam niet veranderd heeft in Maxime Temptation 2018, wat al haar andere collega’s wel gedaan hebben.

Fabrizio
Fabrizio is een veelbesproken verleider in Temptation, vooral na zijn sensuele dans met Danielle en na het huilen op tv. Hij heeft zijn eigen tattooshop waar verleidster Pommeline van vorig jaar werkt. In zijn Instagram bio staat ‘Kleurplaat, met een emoji die zwijgt’ hiermee doelt hij natuurlijk op dat Danielle’s vriend Mezdi hem zo noemde bij de confrontatie.

Bekijk hier de confrontatie tussen Fabrizio en Danielle’s vriend Mezdi:

Joshua
De 20 jarige Joshua is in het dagelijks leven professioneel motorcrosser, dat vertelde hij ook bij ‘Zie ze liegen’, waar hij vast werd gesnoerd aan een leugendetector. Daar vertelde hij o.a. dat hij spijt heeft gehad van zijn avontuurtje met Megan. Er gaan geruchten rond dat hij na de opnames op het eiland dingen met Laetitia heeft gedaan. Aan het begin van Temptation zegt hij dat hij droomt van een modellen carrière en dat laat hij ook zien op zijn Instagram, waar hij 134 duizend volgers heeft.

Bekijk hier de ‘Zie Ze Liegen’ aflevering waar Joshua vertelt over zijn deelname aan Temptation:

Gino
Op RTL Boulevard werd een tijdje geleden gezegd dat Gino bi zou zijn, ook op Facebook waren hier veel speculaties over. Gino liet zelf via Instagram weten dat hij dit de ‘grootste bullshit ooit’ vindt. Op Instagram heeft hij maar 5 duizend volgers wat vergeleken met de andere verleiders niet zo veel is.

Matthew
Matthew is natuurlijk bekend van zijn uitspraak ‘Ik ben BG, Bloedje Geil’ wat hij tegen de vriend van Vanessa zei waar hij een opstootje mee heeft gehad. Ook was hij te zien in de eerste aflevering van Temptation Talk, waar hij verteld over zijn baan als stripper. Zelf zegt hij dat hij het geen strippen noemt, maar entertainment. Op Instagram is hij niet zo actief, hij heeft daar 12 duizend volgers.

Bekijk hier de veelbesproken video van de confrontatie:

Laetitia
En als laatste hebben we natuurlijk Laetitia, zij wist Mezdi te verleiden op het eiland. Laetitia is druk bezig met haar Instagram waar ze 80 duizend volgers op heeft. Ook heeft zij een YouTube kanaal waar ze zichzelf ‘Laetitia The Plug’ noemt. Ze maakt daar video’s met de andere verleidsters waar ze vragen beantwoorden. Ook heeft ze een webserie waar ze reviews geeft over clubs waar ze met haar vrienden heen gaat.

Bekijk hier haar video met verleidster Yasmine:Het is weer vrijdag dus we hebben weer een hele waslijst aan muziek voor jullie (week 13-2018)

Poep vliegt Lotte (18) om de oren terwijl ze op de wc zit: ‘Het kwam bijna tot aan het plafond’