in

Waren weer geblokkeerd voor 7 dagen op FB: grappige is, weten niet eens waarvoor

Jullie hebben vast gemerkt dat we ongeveer 7 dagen niet actief zijn geweest op onze main page op Facebook. We waren dus weer de moeder geblokkeerd en weten niet eens waarvoor.

We kregen vorige week een content strike. Deze was onterecht en werd binnen 24 uur rechtgezet door Facebook met een “sorry dat we jullie leven zuur hebben gemaakt gedurende 24 uur”. Dat ging om dit artikel.

Alles leuk en aardig zo’n “Het spijt ons notificatie van Facebook” want we waren ons natuurlijk van geen kwaad bewust maar de volgende dag werden we wakker met de volgende notificatie. Dit was pas echt klote om te lezen… SMFH, want er was verder totaal geen reden bij vermeld.

Nou, in beklag gaan had dus geen zin en onze aangetekende brief naar het hoofdkantoor van Facebook, met een doos chocolade erbij heeft dus ook geen moer opgeschoten. Hebben die hele 7 dagen gewoon uit moeten zingen. De reden voor deze maatregel blijft vooralsnog helemaal onbekend voor ons.

Voor dit alles gebeurde hebben we een paar weken daarvoor een content strike gekregen voor dit artikel wat eigenlijk mega frappant was. Het betreft namelijk een artikel over een pedofiel die op heterdaad was betrapt op Curaçao. Dat bericht ging viral en werd verwijderd door Facebook. Wat hier de bedoeling van is mogen jullie voor jullie zelf bepalen want wij snappen er geen reet van.

Neemt Facebook pedofielen in bescherming op deze manier? Want daar lijkt het wel op als het van onze kant bekijkt. Daarnaast betreft het een filmpje wat OP FACEBOOK staat in dat artikel. Hoezo krijgen wij daar een strike voor? Het is ongelooflijk….

Als jij niks wilt missen in het vervolg van Fakka is het dus belangrijk dat je ons gaat volgen via Instagram, Snapchat of Twitter.

Daarnaast zijn we bezig met iets leuks man. Op dit moment zijn we al een tijdje bezig met onze eigen social platform genaamd “Fakka Online”.

-Een plek waar je niet de moeder wordt geblokkeerd voor iets dat je op “Fakka Online” hebt gevonden en hebt gedeeld. Overkomt mensen TE vaak op FB dit.
-Een plek waar (bijna) alles mag straks. Ja, het is een Social Platfrom EN een dating site. We motiveren het juist om in elkaars DM’s te sliden want er moet meer geneukt worden gewoon. Sex is namelijk goed voor je.
-Een plek waar je ongestoord je mening mag uiten over wat dan ook en foto’s van je tieten mag laten zien (dames) want wij geloven werkelijk in gelijke rechten voor mannen en vrouwen.
-Een plek waar je foto’s van de leukste feesten in NL gaat kunnen checken straks en een uitje naar de dikste evenementen gaat kunnen plannen met al je vrienden!
-Een plek waar we je informatie niet doorverkopen aan derde partijen en geen misbruik maken van je rechten door je af te luisteren of je data door te verkopen aan derde partijen.
-Een plek waar we samen kunnen spannen tegen de gevestigde orde straks! Fight the power bitches!

Kortom, een plek waar we die PP2G party vibe weer terug willen brengen en geheel Nederlands is voor Nederlandse gebruikers.

Volg ons sowieso alvast via Instagram, Snapchat of Twitter, want het duurt nog eventjes voordat we het platform en de apps af hebben. We proberen ergens in het eerste kwartaal van 2020 online te gaan.

Tot die tijd, bedanken wij jullie voor alles want zonder jullie was er geen Fakka. We love you guys and girls for that ?. Blijf onze berichten lekker liken en delen via Facebook want ze willen ons kapot maken en we weten niet waarom. Misschien omdat we nooit een blad voor de mond nemen? Misschien omdat we ongefilterd schrijven en gewoon volop gebruik maken van onze persvrijheid en vrijheid van meningsuiting.

Voor wat het waard is. Onze excuses voor het ongemak van de afgelopen 7 dagen maar wij konden hier echt HE LE MAAL niks aan doen verder.HolyShit: Angstaanjagende Trailer van “The Grudge” reboot is hier

Meeste mensen kunnen de kat niet in minder dan 18 seconden spotten in nieuwe hersenkraker