in

Wanhopige man opereert aan eigen penis omdat doktoren niet wilden helpen

c785357157da7ddc501a49e50136717b

Een man had zoveel pijn aan zijn penis dat hij besloot een zelf een operatie te ondernemen.

Dat liep niet geheel als gepland maar… hij ligt nu in het ziekenhuis en doktoren hebben eigenlijk geen keus om het geheel alsnog te fixen.

Roman een 38-jarige man uit Rusland lijdt aan een hele zeldzame aandoening genaamd Fimosis. Fimosis of voorhuidsvernauwing is een aangeboren of verkregen vernauwing van de voorhuid. De man kan de voorhuid niet over de eikel schuiven waardoor hij het smegma niet kan verwijderen. Bij kleine kinderen is dit niet ongewoon en is er meestal geen behandeling nodig. …

Wat deed Roman dus. Juist… SAVAGE zijn en als een ECHTE Rus een mes en snijplank desinfecteren en zelf de gat van zijn voorhuid vergroten. Fucking horrible dus.

Roman: “It was my choice to do it. Doctors have turned me down and this has affected me psychologically. I felt hurt. I was diagnosed with a serious problem, and they delayed the surgery.”

Zoals jullie begrijpen ging dat dus niet heel erg goed en Roman zijn piemelaar begon heel erg heftig te bloeden. Hij besloot vervolgens maar een ambulance te bellen. Arme knaap!Gratis internet via prepaidkaartje? Zo doe je dat!

Chaos: Powned weer mishandeld in Poelenburg nieuw filmpje online