in

Walmart ontkent dat het gewelddadige videogames uit de schappen haalt

Credit: Mike Mozart

We zien al dagen memes en quotes rondgaan op het net over hoe dom Walmart wel niet is omdat ze vuurwapens blijven verkopen maar gewelddadige spelletjes uit de schappen halen.

Trump maakte onlangs een opmerking waarbij hij videogames deels de schuld gaf van al het geweld en de mass shootings die gebeuren in de VS. Dat kan je wel kwalificeren als een ontzettende domme opmerking en vrij bizar weer omdat het iemand betreft die de hoogste functie van de wereld bekleed. Maar goed ….

We hoeven gelukkig niet verder uit te leggen hoe dom die opmerking is want onze bezoekers hebben gelukkig verstand genoeg om dit te begrijpen. We love you for this! Het leek ons ook zeer onwaarschijnlijk dat een gigantische en succesvolle winkelketen als Walmart ooit zo een domme move zou maken als dit. Daarom hebben wij er niks over gepost verder.

Walmart bevestigde dus aan The Verge dat het geen winkels heeft opgedragen om deze games te verwijderen of de verkoop ervan stop te zetten. In plaats daarvan verwijdert het bedrijf advertenties en demo’s voor sommige videogames met geweld en vuurwapens na de massale schietpartij in El Paso afgelopen weekend. Wat overigens heel begrijpelijk is natuurlijk.De “Porno Bootcamp” mini docu van Vice is het grappigste wat je gaat zien vandaag

UFC 241 Countdown: Anthony Pettis vs Nate Diaz