in

Walgelijk: Pegida-voorman Wagensveld is echt een gevaar voor deze maatschappij

Je moet je afvragen wat zo een mens bezielt. Kan iemand aan ons vertellen wat het nou precies is dat deze man zo dwarszit?

Mensen zoals Wagensveld voeren een onbegonnen en verloren strijd tot de dood. Misschien wel zijn eigen leven een keer. Hij is niet alleen een gevaar voor deze maatschappij maar ook voor zichzelf EN zijn aanhang.
Dit soort mensen, je hebt er geen klote aan. Ze zorgen alleen maar voor onnodige spanningen tussen bevolkingsgroepen die gerust door een deur kunnen met elkaar als we respectvol met elkaar omgaan.

Het verleden en de geschiedenis van onze wereld heeft ons laten zien wat er gebeuren kan als dit soort type mensen op een dag absolute controle krijgen. Dat gaat Wagensveld natuurlijk nooit voor elkaar krijgen. Die man is zo ongelooflijk dom dat hij hoogstwaarschijnlijk niet weet of hij van voor of van achter leeft maar goed…
Deze man en zijn ideologie heeft gewoon een kleine aanhang. En die aanhang is vooral online te vinden. Ideeën worden verspreidt en mensen / jongeren worden beïnvloed. En zo blijven we maar in een vicieuze cirkel om elkaar heen draaien.

Pegida is dus onderdeel van het probleem en NIET een oplossing. Het is gewoon ongelooflijk dat hij steeds weer toestemming (en waarschijnlijk bescherming) krijgt om te komen demonstreren terwijl het nu OVERDUIDELIJK is dat hij haat aan het zaaien en verspreiden is. Is dit niet gewoon hartstikke illegaal? Jullie gaan dat zo meteen met eigen ogen ervaren.

De Pegida-demonstratie van deze zondag op het Stadshuisplein in Eindhoven trok weinig publiek. Maar de 16-jarige Cihan was net als een handvol aanhangers van de anti-islambeweging wel op komen dagen. Hij wilde in gesprek met Pegida-voorman Wagensveld, maar die had daar geen zin in.

Wat er allemaal wel uit zijn mond kwam tegen een 16-jarige tiener gaan wij niet herhalen in schrift. Dat mogen jullie zelf aanschouwen in de onderstaande video.LMFAO: Enkele Zwitserse gevangenissen hebben hun cellen roze geverfd

De 5 mannen uit Assen zijn in vrijheid gesteld, politieonderzoek sluit mishandeling vooralsnog uit