in

Wake and cake: Chocoladetaart als ontbijt schijnt goed voor je te zijn

coffee-chocolate-layer-cake-with-mocha-mascarpone-frosting-940x600

Liz Moskow, culinair directrice van de Sterling Rice Group vertelde aan Food Business News dat het eten van chocoladetaart als ontbijt een food-trend wordt in 2017.

Er zijn studies die aangeven dat het eten van pure chocolade flink wat gezondheidsvoordelen heeft dus ja… Wake and cake it is! Maar wat zeggen die studies precies en wat voor voordelen heeft het eten van pure chocolade nu eigenlijk?

capture1

Het zorgt voor een verbetering van cognitieve vermogens zoals abstract redeneren, geheugen en focus. Je zou er een beter humeur van krijgen, goed tegen hoesten en cholesterol. Twee keer per week pure chocolade eten zou zelfs goed zijn tegen diabetes type 2!
Het is zelfs goed voor je hersenen omdat de flavonoïden zorgen voor een betere doorbloeding van de hersenen en dat zorgt ervoor dat het geheugen beter werkt.

Dus je weet wat je te doen staat! Wordt een pro in het bakken van chocoladetaart met pure chocolade en zorg voor een goede start in de ochtend! Hieronder nog een overheerlijke recept voor het bakken van pure chocolade cake!Malle Joepoe gaat Coke Dealen in Amsterdam in nieuwste prank video

0

CJIB hoofdkantoor Leeuwarden – Zo ziet het eruit van binnen, alles is Gucci en Louis