in

Waarschuwing van dokter: stop geen ijsjes in vagina om af te koelen

Een dokter uit de UK genaamd “Sarah Welsh”, heeft dit advies uitgebracht aan het Engelse Metro.

We weten dat het ontzettend warm is maar come on girl…. Je kan beter eventjes naar de supermarkt gaan en staan kijken naar ijsjes bij de vriezer waar het lekker extra koel is dan een ijsje wegstoppen in je snatch.

Je doos heeft dus een gevoelige huid en daardoor kan een bevroren ijsje dus zorgen voor jeuk, een branderig gevoel en zelfs pijn. En mocht je een freaky idee hebben om toch je dildo in de vriezer te stoppen voor later op de avond. Ook een heel slecht idee dus..

Het bovenstaande is nog niet alles, het kan ook voor infectie zorgen. Daarnaast kan de suiker in het ijsje de ph waarde in je doos veranderen, wat natuurlijk niet goed is. Niet slim zijn en denken dan gebruik ik eentje zonder suiker, nee, die gaat je ook hoofdpijn geven.

Dit is geen joke, mensen vragen serieus op forum websites wat ze moeten doen nadat ze een ijslolly in hun doos hebben gehad na voorspel.

Teveel drank, wat stimulerend spul en sex on the mind kan zorgen voor gekke situaties terwijl jullie op de bank liggen en elkaar ineens besluiten te bespringen vanavond of vannacht.

Just don’t do it.Ridouan Taghi (41), houdt zich zo goed als zeker schuil in Dubai

John Travolta speelt angstaanjagende stalker in nieuwe triller “THE FANATIC”