in

Waarom zelf tanden bleken thuis LEVENSGEVAARLIJK kan zijn

Hoi

Een witte Hollywood smile is wat veel mensen graag zouden willen. Dan is er natuurlijk de optie om je tanden te laten bleken, thuis of in een speciale salon.

Maar er zitten blijkbaar ook levensgevaarlijke risico’s aan.

Gat in keel
Jake Barrett, een 22-jarige Britse man, wilde ook graag een witte glimlach, net als zijn idool Channing Tatum. Hij haalde een setje Strips in huis om zelf zijn gebit witter te maken. Zo’n 48 uur na het gebruiken van de whitening strips kreeg Jake hevige pijn in zijn mond en keel en ontstond er een gezwel in zijn mond. Maar pas na zes dagen hevige pijn, besloot de Brit naar het ziekenhuis te gaan. En daar bleek er een enorme infectie in zijn mond en keel te zitten.

Waterstofperoxide
“De dokters vertelden dat ik een bal van waterstofperoxide ter grote van een grapefruit in m’n keel had, en dat het ieder moment naar mijn keel kon lekken. Als het was gaan lekken, dan had ik het niet overleefd. Jake moest een operatie van drie uur ondergaan om het gat te dichten. Ik nam penicilline voor iets anders, en wist niet dat in het combinatie met waterstofperoxide deze reactie zou geven.” Na tien dagen mocht Barrett het ziekenhuis weer verlaten.

Uiteindelijk heeft hij alsnog zijn tanden laten bleken, maar dan bij een professioneel bedrijf.Stitches geeft een uitgebreid interview over alle incidenten van afgelopen tijd

Eye Candy: De meest SEXY tatoeage artieste ter wereld