in

Waarom wij de foto, waarin een vrouw mensen wegtipt bij de belastingdienst, hebben verwijderd van onze FB pagina

De reacties waren simpelweg veel te heftig ….. take it ease please!

Credit: Bic (Wikimedia Commons)

We hadden een screenshot geplaatst op onze FB pagina waarin een vrouw mensen wegtipt bij de belastingdienst. De reacties waren super heftig en hebben besloten deze te verwijderen.

Wij wilden met deze post een discussie teweeg brengen en meer niet. Mensen reageerden super verontwaardigd op het geheel en begonnen te schelden met ziektes. NSB’er werd ook tientallen keren gebruikt onder de post.

Je hebt twee soorten mensen als het gaat om de belastingdienst. De een vind het prima en de ander vind het gewoon legale roof.
Dat het betalen van belasting noodzakelijk is, is natuurlijk geen vraag. Wij hebben gewoon sociale voorzieningen nodig en daarnaast, ons kabinet, Europa en Nederland als BV kunnen gewoon niet zonder. Alleen is het soms een heel klein beetje oneerlijk geregeld voor bepaalde partijen in vergelijking met andere partijen. Dat is gewoon een feit en iedereen is daarvan op de hoogte tegenwoordig.

Onze vraag aan jullie is verder of wij hier gewoon een volwassen gesprek over kunnen voeren zonder te gaan schelden.

Verder was dit de context van het verhaal natuurlijk niet. Het ging erom dat de vrouw in kwestie mensen wegtipt bij de belastingdienst.

Ze gebruikte hier de volgende text bij:

Laten we het nog een keer proberen maar dan zonder te schelden? Denken jullie dat jullie het kunnen opbrengen om een normale discussie met elkaar te gaan voeren hierover?

Wij hebben dus een paar algemene vragen hierover:

1. Wat vinden jullie over het betalen van belasting en waarom?

2. Wat vinden jullie van de actie van deze vrouw en waarom? Graag zonder te schelden!

3. Vinden jullie dat het huidige belastingstelsel goed in elkaar zit?

4. Vind jij dat je teveel belasting betaalt?

Laten we dit behandelen als een Facebook challenge vandaag waarin fatsoen de leidraad moet voeren. Wij hebben de volste vertrouwen in jullie! Volg deze discussie verder op onze FB pagina.Crazy: Kondzilla X Netflix brengen binnenkort de serie Sintonia uit

Tommy Fury van Love Island moet echt geen enkele Leg Day meer skippen