in

Waarom moeten sommige jochies zich ZO nodig als @#$%##@ gedragen

Een 18-jarig meisje werd uit het niets Knock Out geslagen nadat ze iemand vertelde dat ze niet in hem geïnteresseerd was.

Gabrielle Walsh was op stap met een vriend in Manchester op zaterdag (13 juli) rond half vier toen het paar door drie mannen werd benaderd. De groep begon tegen Gabrielle en Kyle te praten, ondanks het feit dat ze door bleven lopen.

De 18-jarige vertelde aan Manchester Evening News dat ze op weg waren naar huis en dat ze haar schoenen had uitgetrokken. Een van de drie mannen vertelde haar dat ze mooie voetjes had, waarop ze droog en eenvoudig met ‘Oke’ antwoordde.

Gabrielle, die een studente is, zei dat het trio haar en Kyle bleef volgen, ongeacht het feit dat ze geen gesprek met hen wilde voerden.

They kept walking behind trying to talk to me. Eventually, I turned around and said ‘I’m sorry, I’m not interested’.

Gabrielle verteld verder dat de situatie escaleerde en de groep ze echt lastig begon te vallen. Ze kreeg uit het niets een stoot op haar oog van een lange blanke jongen met een roze t-shit aan. Ze viel bewusteloos neer. Vervolgens besprongen ze met z’n drieën de vriend van Gabrielle en die hebben ze ook mishandeld.

Haar oog is er slecht aan toe. Er zit een grote bloedprop in en ze gaat er een lelijke litteken aan overhouden zo te zien.

Ff serieus man jongens, deze dingen gebeuren dus ook in Nederland. Als een meisje/ vrouw aangeeft dat ze niet met je wilt praten of NIET geïnteresseerd is, accepteer dat dan gewoon als een echte kerel. Ga niet dit soort rare acties uithalen. Want je bent dan gewoon echt puin and a waste of space!

Gewoon een mislukkeling en een neukfout doet dit soort bullshit. Je moeder had je niet moeten baren maar gewoon door moeten slikken. Laffe hond!Nicki Minaj is wel down om Catwoman te spelen in nieuwe Batman film met Robert Pattinson

FaceApp schijnt toch een dubieuze applicatie te zijn