in

Waarom je er elke dag gewoon een ruk aan moet geven

Nope, je wordt er zeer zeker niet blind van! Het is eigenlijk heel HEEL erg gezond voor je!

Masturbatie is een van die dingen die, ondanks dat vrijwel iedereen het doet, mensen zich er toch nog een beetje voor schamen. Ej #FreeMasturberen yo! Go and spank that monkey as much as you like gewoon. En vergeet ook niet om super veel sex te hebben. Het liefst 2 keer per dag.

Vrouwen:
Masturbatie zorgt ervoor dat er dopamine wordt vrijgegeven in je lichaam en tijdens een orgasme komen er endorfines vrij, dat is de happy hormoon! Endorfines helpen pijn te verminderen. Last van krampen? Ga ervoor! het is aangetoond dat masturberen de intensiteit van de krampen verminderd.

Mannen:
Bij mannen worden bepaalde delen van het immuunsysteem geactiveerd, waardoor het aantal witte bloedcellen in de bloedsomloop aanzienlijk verhoogd worden. Dit helpt je bijvoorbeeld sneller van een verkoudheid af. Vaak ejaculeren (lol) zorgt zelfs voor minder kans op prostaatkanker. Ook verbeterd het de kwaliteit van je jizz.

Om een lang verhaal kort te maken.. je blijft er lekker jong van!2 chicks bestormen topless het podium tijdens islamitische conferentie (video)

Eye Candy: Oefffff het is weer maandag he!