in

Waarom je cannabis niet moet roken maar eten

Rauwe marihuana is niet psychoactief. Het smaakt waarschijnlijk niet heel lekker maar het zou het meest voedingswaardevolle plant zijn die er bestaat op onze planeet.

Aan de smaak van rauwe cannabis valt genoeg te doen. Je kan het verwerken in een sapje en mixen met wat watermeloen. Er staan genoeg recepten op het internet hiervoor. Google is the way to go for this!!!!!

Superfood:
Marihuana is een superfood. Deze ongelooflijke unieke plant bevat meer dan 400 verschillende chemische verhoudingen. Het aantal vitaminen, etherische oliën en zuren die gevonden zijn in cannabis heeft ervoor gezorgd dat doktoren en experts de plant geen onkruid meer noemen maar een wonderplant. Cannabis bevat extreem hoge concentraties van cannabinoïde zuren. Het blijkt dat deze zuren ongelooflijk belangrijk zijn.

Hennep is de enige plant die alle essentiële vetzuren en aminozuren bevat die het menselijk lichaam nodig heeft. Deze essentiële voedingsbestanddelen zijn van belang voor allerlei lichaamsfuncties, waaronder stofwisseling, huid, gemoedstoestand, gedrag, hersenen en hart. Hennep is rijk aan voedingsbestanddelen zoals omegavetzuren, aminozuren en mineralen.

Niet roken maar eten!
Voordat cannabis wordt verwarmd, verschijnen cannabinoïden in de verse, rauwe plant in hun acid vorm. THC als THCA en CBD als CBDA; beiden zijn in dit stadium niet psychoactief. Alleen bij verwarming worden zij omgezet in de delta-9 TCH en CBD, hun psychoactieve vorm. De bewering is dat de rauwe vormen THCA en CBDA medicinaal net zo actief zijn als hun psychoactieve tegenhangers. En, omdat ze niet psychoactief zijn, kan je ze in veel grotere hoeveelheden consumeren en dus een sterker medicinaal effect bereiken.

Verse cannabisbladen consumeren:
Rauwe cannabis is voeding met veel chlorofyl, dat de cellen zuurstof verschaft, anti-oxidanten en medicinale cannabinoïden. De bladeren van rauwe cannabis kunnen in sap worden verwerkt of aan salade worden toegevoegd. Ze hebben een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen. Rauwe cannabisbladeren zitten tjokvol niet-psychoactieve, ontstekingsremmende en kankerwerende voedingsbestanddelen die cannabidiolen (CBD’s) worden genoemd. Dit is een supervoedsel, dat chronische ziekten kan voorkomen en onderdrukken.

Het consumeren van rauwe cannabis kan ook helpen met:
Migraine
Prikkelbare Darm Syndroom
Glaucoom
Fibromyalgie
Cannabis heeft ook:
Anti-inflammatoire eigenschappen
Anti-diabetische eigenschappen
Anti-ischemische eigenschappen (ischemie treedt op wanneer de bloedvaten vernauwen, ischemie is medisch jargon voor onvoldoende doorbloeding)

Tag iedereen die je kent en al helemaal als ze voor de overheid werken. De bladeren moeten sowieso gewoon te koop zijn in een supermarkt! Die horen gewoon tussen de zakken met sla te liggen!

1000 en 1 redenen om het te legaliseren tegenover 1 reden waarom ze het NIET doen! Geld…#HolyShit: The Game of Thrones keert terug op 25 april!

Lil Kleine breekt alle records met debuutalbum WOP