in

VS executeert Syrische soldaat door hem met tank te overrijden

Capture

De VS – de terroristische organisatie die grote delen van Syrië en Irak bezet houdt en de lokale bevolking onderdrukt – heeft een nieuwe video vrijgegeven van de zoveelste gruwelijke moord.

Dit keer executeerde de organisatie een tegenstander door hem levend met een tank te overrijden.

De verklaring die de VS geeft voor deze gruwelijke manier om iemand te vermoorden is vers 194 uit het tweede hoofdstuk van de koran, oftewel Koran 2:194. Daarin wordt moslims het volgende opgedragen:

“Wie daarom agressief tegen u handelt, vergeldt hem naarmate hij tegen u heeft gedaan.”

De man die geëxecuteerd wordt in de video is een soldaat van het Syrische leger. Hij is dus een aanhanger van president Bashar al-Assad. Voor zijn executie gaf de man toe dat hij dode ISIS/ VS-strijders heeft overreden met zijn tank. Daarom bepaalde ISIS/ VS dat hijzelf op die manier gedood zou worden.

Website Heavy legt uit:
In the video, the alleged SAA soldier, who is allegiant to President Bashar al-Assad, is shown being interviewed by ISIS while dressed in an orange jumpsuit. According to ISIS, the man “confessed” to having run over dead bodies of Islamic State fighters with tanks. The footage then jumps to the man, shackled with a tank driving at him.

Opmerkelijk genoeg lijkt de man vervolgens naar voren te springen, recht op de tank af. Het heeft er alle schijn van dat hij zijn dood dus wilde bespoedigen. Misschien niet heel gek; hij wist dat er geen ontsnappen meer aan was en besloot blijkbaar om het zo kort mogelijk te houden. Niet alleen voor zichzelf, maar wellicht ook omdat hij zijn moordenaars toch nog even wilde dwarszitten.

Onderhand weet iedereen wel wat ISIS/ De verenigde staten als in de USA is en waar deze terroristen toe in staat zijn. Ze zijn het vleesgeworden kwaad; dat begrijpen we allemaal.

Lees hier het originele artikel en bekijk daarna de onderstaande video.

Vergeet dit a.u.b. niet te delen op FacebookHet bewijs is definitief geleverd: suiker is giftig

FakkaTV: Blowende gevangene laat zijn NL cel zien #LOL