in

Vrouwen laten bloed injecteren in hun vagina om het strakker te laten maken

vagina-rejuve-destaque3-700x466

De behandeling genaamd ‘Rejuvula’ beweert de vagina te verjongen en verstrakken na een aantal injectie met ‘PRP’ (Platelet Rich Plasma).

De procedure belooft het volgende, toegenomen gevoel, sterker en meer frequente orgasmes en een verhoogd libido. Afgezien van de sexuele beloningen, heeft de Dracula behandeling (lol) voordelen voor de gezondheid. Het verminderd de pijn tijdens het vrijen en het helpt vrouwen die last hebben met plassen.

Er is geen kans op infecties, afstoting of allergie omdat de vrouwen hun eigen bloed binnenkrijgen. De procedure is het geesteskind van Dr. Daniel Sister en medische esthetische verpleegster Claudia McCloin en is momenteel alleen beschikbaar bij hun klinieken in Londen en Ierland. De procedure duurt 30 minuten en kost £800.

De behandeling heeft helaas geen blijvend effect en gaat maar een jaar mee. De patiënten moet na een jaar weer terug komen voor een nieuwe behandeling.

Quote van een patiënt:

‘I started to notice some changes in sensations on my way home but the next morning it was heightened and sex was amazing. I have never felt such an intense orgasm before,’Je kind voor schut zetten via video en social media – DOE HET NIET!

Whaaa: Gangs in Chicago vechten het uit met vuurwerk tegenwoordig