in

Vrouwelijke huurmoordenaar met Blonde pruik liquideert 2 Crime Bosses In Killing Eve-Style Hit

Een vrouw die een blonde pruik droeg, werd gearresteerd in Mexico nadat ze twee mannen had neergeschoten die vermoedelijk onderdeel waren van de Israëlische maffia.

Esperanza Gutierrez Rojano, 33, loste een paar dodelijk schoten in een druk restaurant in Mexico City, waarbij Ben Suthi (44), een bekende misdaadbaas uit Tel Aviv, en zijn lijfwacht Alon Azoulay (41) werden geliquideerd.

Volgens rapporten droeg Rojano een blonde pruik op het moment van de schietpartij, haar vermomming leidde tot vergelijkingen met de moordenaar Villanelle van Killing Eve (gespeeld door Jodie Comer).

Maar in tegenstelling tot Villanelle, werd Rojano snel aangehouden door de lokale autoriteiten voor de hit.

Esperanza Gutierrez Rojano, 33

Ze bekende in eerste instantie door te beweren dat het wraak was op Suthi die vreemd op haar ging, maar later gaf ze toe dat ze was ingehuurd om de moord te plegen.

Volgens de BBC, vertelde Ulises Lara, woordvoerder van officieren van justitie in Mexico City:

“The passion motive has been discarded”. “The event yesterday lead us to link the events to a settling of scores between criminal groups.”

Beveiligingsbeelden laten footage zien van tenminste twee mannelijke medeplichtigen, hoewel de politie vermoedt dat Rojano met minstens drie anderen samenwerkte. De medeplichtigen zijn allemaal nog op vrije voeten. Hieronder is te zien hoe ze buiten nog een vuurgevecht aangingen met de politie op het moment dat ze wilden vluchten… .

President van Mexico Andres Manuel Lopez Obrador, die in december aantrad, heeft gezegd dat ze samenwerken met de Israëlische autoriteiten om het incident te onderzoeken.

In de onderstaande video kunnen jullie mensen gebukt onder eettafels zien van Restaurant ARTZ in Mexico City.EA Access is nu beschikbaar voor PS4, vijf jaar na Xbox One

Temptation Island verleider en verloofde mishandeld door 20 man