in

SavageStory: Vrouw wil man laten vermoorden maar wordt opgepakt

Ze werd daarna nog een keer veroordeeld omdat ze de “huurmoordenaar” wilde laten vermoorden

Een 70-jarige vrouw uit Salt Lake City, Utah, werd onlangs schuldig bevonden omdat ze haar ex-man twee jaar geleden wilde laten vermoorden. Maar wat echt interessant is aan deze zaak, is dat ze op de dag van haar rechtszaak ook werd beschuldigd van het herhaaldelijk proberen om de huurmoordenaar die haar ge-snitched had te laten vermoorden, terwijl ze in de gevangenis zat.

Op december 2016 werd Linda Gillman gearresteerd en beschuldigd van het proberen om iemand in dienst te nemen om haar ex-man te vermoorden en het te laten lijken op een ongeluk of een inbraak die verkeerd was gegaan. Ze had een man met de naam Christian Olsen ingehuurd om wat werkzaamheden te verrichten, en op een bepaald moment vroeg zij hem om de moord op haar ex-man en zijn nieuwe vrouw te ‘regelen’. Ze gaf hem een ​​aanbetaling van $5000, maar beloofde hem ook een diamanten ring van $7000 en $18.000 van de levensverzekering van het slachtoffer, die ze na zijn dood zou ontvangen.

Olsen waarschuwde haar ex en de politie liet hem vervolgens een afluisterapparaat dragen om haar het op tape te horen zeggen. Wat uiteindelijk is geluk en als bewijs werd aangedragen tijdens de rechtszaak.

Check een nieuws video over het geheel via deze link.La casa de papel op Netflix is een MUST SEE!

Hele heisa rondom ‘American Idol’-zanger die ongevraagd gezoend werd door Katy Perry (video)