in

Vrouw vermoordde tiener omdat ze het van haar bucketlist wilde afvinken

Dit is crazy enge shit, zou zomaar je buurvrouw kunnen zijn dit….

Iedereen heeft wel een bucktlist met dingen die je wilt doen voordat je de pijp uitgaat. Het volgende is even iets anders…. SMFH!

Springen uit een vliegtuig, de hoogste berg van de wereld beklimmen of gewoon lekker op vakantie naar een oord waar je al je hele leven van droomt is voor sommige mensen net iets te saai. Een vrouw uit Australie had namelijk moord op haar bucketlist gezet.

Jemma Lilley was naar verluidt geobsedeerd door de dood en moord, die ze deels de schuld gaf aan horrorfilms. Ze verafgoodde Freddie Krueger – de enge nachtmerrie-binnenvallende kindermoordenaar van de Nightmare on Elm Street-filmfranchise – en beschouwde hem zelfs als een vaderfiguur.

De in Perth gevestigde vrouw had altijd fictie werkelijkheid willen maken en haar drang tot doden willen bevredigen, maar kon zichzelf er nooit toe brengen een leven te beëindigen.

Dat was totdat ze Trudi Lenon ontmoette.

Lilley ging bij de 44-jarige moeder wonen en ze vormden een dominante / onderdanige relatie. Trudi deelde ook de wens om iemand te vermoorden en het tweetal wisselde berichten uit over hun fantasieën.

In één bericht zei Jemma: “I feel as though I cannot rest until the blood or flesh of a screaming victim is gushing out and pooling on the floor.”

Trudi antwoordde: “It is definitely time – I am ready, you are ready.”

Pas na een maand samenwonen zochten ze hun slachtoffer gezamenlijk uit namelijk de 18-jarige Aaron Pajich, die Asperger had en vrienden was met één van Trudi’s zonen.

Voordat ze de tiener naar hun huis lokten, kochten ze een voorraad spullen voor de moord om hun sporen uit te wissen, dat was inclusief een zeildoek, 100 liter zoutzuur, een zaag, cement en een enorme emmer.

Trudi en Jemma nodigden Aaron uit naar hun huis onder het voorwendsel om hem een ​​computerspel te laten installeren. Ze pikten hem op bij een winkelcentrum en brachten hem naar de plaats waar hij uiteindelijk zou sterven.

Jemma probeerde hem met een draad te wurgen, maar toen ze faalden, stak ze hem drie keer met een mes en liet hem doodbloeden.

Volgens The Mirror stuurde Jemma na afloop een bericht naar Trudi met de volgende tekst: “I am seeing things I haven’t seen before. I’m feeling things I haven’t felt before. It’s incredibly empowering. Thank you.”

De politie traceerde uiteindelijk de laatste telefonische oproep van Aaron naar Trudi en ging op onderzoek uit. Ze vonden vervolgens een lijst met foltertechnieken, de spullen waarmee de moord was gepleegd en wat vers gelegde cement – waaronder het lichaam van de tiener was begraven.

Ze werden allebei tot levenslang achter de tralies veroordeeld met de mogelijkheid van voorwaardelijke vrijlating na 28 jaar.Spotify hitlijst: Week 17 t.e.m. maandag 30 april – 2018

Teemong plaatst opmerkelijke post op Instagram: Free Killer Kamal & Pietju Bell