in

Vrouw vergiftigt expres 88 familieleden en kennissen tijdens housewarming in India

5 personen, waaronder kinderen, zijn doodgegaan door haar geschifte actie

Een 23-jarige vrouw uit Khalapur, India, riskeert de doodstraf voor het vergiftigen van het eten bij een housewarmingfeest van een familielid in een poging bezoekers te vermoorden die grapjes maakten over haar huidskleur en kookvaardigheden.

De politie in Khalapur beweert dat de 23-jarige Pradnya Survase bekend heeft slangengif in dal soep die ze gemaakt had te mengen. Ze probeerde haar man en een paar leden van haar schoonfamilie te vermoorden, die volgens haar al jaren haar donkere huid en kookvaardigheden bespotte. Helaas discrimineert gif niet, en haar moordpoging zorgde voor 88 mensen in het ziekenhuis, van wie er vijf, waaronder 4 kinderen en een 53-jarige gast uiteindelijk hun leven hebben verloren.

“Pradnya beweert dat sinds haar huwelijk, twee jaar geleden, regelmatig is beledigd vanwege haar donkere huidskleur en shit kreeg voor haar kookkunsten, zegt inspecteur Vishwajeet Kaingade van de politie. ‘Ze heeft haar schoonmoeder Sindhu Survase, haar man Suresh Govind Survase, de schoonzussen Ujwala Pawar en Jyoti Ashok Kadam en haar schoonzus Sarita Mane en Sarita’s echtgenoot Subhash Mane aangewezen vanwege de vermeende foltering.’

LEES ALLES: M.B.T. CRIME VIA DEZE LINK

Pradnya Survase

Toen de jonge vrouw werd gevraagd eten te maken en te serveren bij een housewarming-feest dat werd georganiseerd door de schoonzus van haar schoonmoeder, wist ze dat al haar beledigende familieleden tot de 120 verwachte gasten zouden behoren. Ze bracht het slangengif mee naar het feest, maar kreeg geen kans om het in de soep die ze gemaakt had te mengen voordat de meeste mensen die ze wilde vergiftigen een kans kregen om het te eten. Later op de dag ging de gastheer, Sarita Mane en de kinderen van Jyoti Kadam en Ulka Shinde zitten om te eten en besloot ze o.a. ook hen maar te vergiftigen door er nog een schepje bovenop te gooien. SMFH!

Een paar uur na het eten begonnen mensen te klagen over misselijkheid, braken en buikpijn. Drie kinderen, waaronder Shinde’s zoon Rishikesh, stierven kort nadat ze in het ziekenhuis werden opgenomen, en drie dagen later stierven nog een kind en een 53-jarige gast. Ironisch genoeg is Pradnya Survase er niet in geslaagd om één ​​van de mensen te doden die oorspronkelijk doelwit waren van haar moordpoging.

De 23-jarige bekende haar misdaad nadat de politie mensen begon te ondervragen die het eten op het feest serveerden. De maximale straf voor haar misdaad is de doodstraf.Nieuwe video XXXTentacion gaat zo hard dat Youtube aan het trippen is

RBDJAN heeft drie nieuwe singles uitgebracht