in

Vrouw uit UK werd gearresteerd voor constant zeuren om huisklusjes die niet door man werden gedaan

Oke…. heel opmerkelijk nieuws weer vandaag. We kwamen dit verhaal tegen op een van onze favoriete websites en het is te hilarisch voor woorden.

Valerie uit Engeland werd eventjes voor 17 uurtjes in een cel gesmeten voor “coercive or controlling behavior”. Ze werd beschuldigd van ietwat “excessieve controlerend gedrag” en werd gedwongen om meer dan een jaar een juridische strijd te voeren. Dit betreft trouwens een nieuwe wet uit 2018 wat o.a. niet toelaat om constant controlerend gedrag te vertonen in een huishouden.

“I was taken to the station and locked in a cell. I’ve never been in trouble. I was horrified. I felt like a criminal.”

Haar man, Michael Sanders, is dus naar de politie gegaan om aangifte te doen. Ze wilde dat hij meer klusjes in huis deed en minder naar de gym ging en minder tijd aan zijn auto bestede. Die maakte hij dus nogal vaak schoon… yeah right. Lijkt ons meer een heel goed excuus om de hort op te gaan en te gaan hoerensnoeren maar goed…

Valerie zei dat sinds haar 58-jarige echtgenoot een baan als sportschoolmanager had, hij te veel tijd en aandacht aan zijn training en dieet wijdde, wat hun huwelijk negatief beïnvloedde.

Ze ontmoette elkaar online in 2012 en zijn twee jaar later getrouwd. Ze zitten nu midden in een scheiding. Valerie geeft verder aan dat haar liefde voor haar partner helemaal verdween in de lik. Dat was voor haar het breekpunt.

De zaak werd geseponeerd omdat een kroongetuige het had laten afweten. Valerie heeft verder een contactverbod opgelegd gekregen van twee jaar maar geeft aan toch niet in zijn buurt te willen zijn van Michael.

Michael Sanders, die momenteel geen werk meer heeft, blijft zijn passie voor bodybuilding nastreven en is van plan door te gaan met het bodybuilding-circuit voor 55-plussers.Peter Griffin van Family Guy werd naakt aangehouden op scooter in Duitsland

AHA! Dit is dus waarom je boos bent als je honger hebt