in

Vrouw uit Texas neemt dakloze man in huis en verandert zijn leven

Elke dag zat Victor Hubbard op de zelfde hoek van een straat in Houston op de grond. Op de plek waar zijn moeder hem in de steek heeft gelaten in hoop dat ze terug zou keren om hem te halen.

Dit viel op bij Ginger Jones Sprouse, een moeder uit Texas, die hem echt graag wilde helpen.

bc485ec358caa999f3168439b537b5c5

Ze probeerde allerlei instanties te betrekken bij het geheel maar het mocht niet baten.

“It was frustrating to me because this was someone who obviously needed help.”

Toen ze geen hulp via instanties kon krijgen besloot ze om een FB pagina te openen om andere mensen op de hoogte te brengen van de situatie van Victor.

De Facebook pagina ging viral en ze kreeg honderden aanbiedingen van mensen. De volgende stap was een Go Fund Me pagina waar ze genoeg geld heeft ingezameld voor Hubbard voor een tweede kans in het leven.

Victor zijn leven veranderde pas echt toen Ginger besloot om hem in huis te nemen en van de straat te halen.

hubbard

Hij werkt nu bij een burger restaurant en werkt ook een paar dagen per week in de kookschool van Ginger.

Ginger heeft Victor snel vooruitgang zien maken op allerlei manieren.

Ze verklaart het volgende erover:
“Tonight Victor laughed. I mean really laughed. The kind where you fall back on the couch kind of laugh. Where you have tears streaming down your face and you can’t catch your breath. It wasn’t really even that funny. But as he laughed I could almost see the tension leave his body, the years of stress and worry and the anxiety that was clinging to him slowly melting away. I wondered when was the last time he laughed that way?”

Victor heeft een geestelijke beperking en kan helaas niet alleen wonen. Daar zijn ze nu een gepaste oplossing voor aan het zoeken.

Gek genoeg heeft zijn Facebook pagina ervoor gezorgd dat hij herenigd werd met zijn moeder. Dat gesprek heeft niet erg lang geduurd helaas. Victor liet aan haar weten dat hij het nu goed maakt en dat was het zo een beetje.Luister nu naar het debuutalbum van Boef – Slaaptekort

Lange Frans gaat los over Turkije, 2de kamer verkiezingen en meer in Kamervragen 3