in

Vrouw takelt man toe die haar probeerde te verkrachten

Capture
Een 21-jarige vrouw heeft haar belager ernstig toegetakeld met haar sleutels toen hij haar probeerde te verkrachten.

De (poging tot) verkrachter met de naam Jonathan Holmes belaagde de vrouw en trok haar mee de bosjes in. Hij had het gore lef om ook nog eens het volgende te zeggen; ‘you are going to enjoy this’. De vrouw greep naar haar sleutels en beet zelfs in de tong van de man en zei op haar beurt ‘you won’t do that to a woman again’.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Politieagent Scott Green van de South Yorkshire zie het volgende tegen de vrouw:
‘You displayed an astonishing level of bravery during this investigation, your actions undoubtedly deterred the offender from continuing his assault and your detailed recollection of such a traumatic event, led to the arrest, conviction and imprisonment of a very dangerous criminal. ‘As a husband, as the father of a daughter and behalf of every woman in this city, I commend you.

Het was duidelijk te zien op CCTV hoe Holmes zijn slachtoffer aan het stalken was die net klaar was met haar werk. Zij had het op een gegeven moment door en probeerde haar man te bellen terwijl ze ook meteen naar haar sleutels greep als middel van zelfverdediging. Het is haar ook aardig gelukt om de man lekker flink toe te takelen. Holmes heeft 4.5 jaar gevangenisstraf gekregen.Hond valt politiehond aan tijdens inval in woning Rotterdam

Deze week: Kylie Jenner & Adele proberen te twerken