in

Vrouw steekt vriend dood omdat hij te veel op Facebook zit

ad_197337111

Terrie-Marie Palmer (23) uit de Britste stad lancaster heeft haar vriend Damon Searson (24) doodgestoken omdat hij teveel op FB zat.

Hij plaatste kort daarvoor een aantal naakt foto’s op Facebook en stuurde regelmatig vriendschap verzoeken naar andere dames. Ze belde kort daarna met de politie en verklaarde dat Damon zichzelf per ongeluk had neergestoken tijdens een potje stoeien.

De echte waarheid kwam later aan het licht en toen dat duidelijk was kreeg de kapster van beroep een levenslange celstraf.
Capture
Samenwonen
De twee woonden net een maand samen maar de frustratie over het Facebook gebruik van Damon speelde al langere tijd een rol. Terrie zou meerdere malen gezegd hebben tegen vrienden dat ze het helemaal beu was. ‘Terwijl ik werk en huur betaal investeert hij al zijn tijd en geld in zijn telefoon’, zei ze eerder tegen een vriendin.

‘He pisses me off sitting on Facebook, completely blanking me when I’m talking to him.’ He’s a fucking little prick. I’m fuming with him.’

Ze wou ook weg en weer bij haar moeder gaan intrekken maar dat gaat nu natuurlijk niet meer.Rihanna & Drake brengen stomend HETE video uit voor Work

FakkaTV: 2 dronken jongens zijn politie slim af na wilde achtervolging