in

Vrouw rukt ballen van man af omdat hij niet wou helpen met huishouden

Capture

Een Roemeense vrouw heeft de ballen van haar man eraf gerukt omdat hij niet wou helpen met het huishouden. #HolyShit

Ionel Popa, 39, uit Dragomirești, Vaslui, in noord-oost Roemenië, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn vrouw een ruk aan zijn ballen gaf om hem te straffen.

Blijkbaar heeft zijn vrouw ‘Marinela Benea’ er ook totaal geen spijt van. Ze schuift het rustig het af op ‘ik ken mijn eigen krachten niet’. < LMFAO!!! Ze verklaarde ook het volgende over het geheel: Ionel kreeg, toen hij klaar was met werken, een fles met wijn in plaats van een dag salaris. Hij kwam vervolgens dronken thuis en als hij gedronken heeft is hij ‘anders’. Zijn gedrag veranderd. Heel de nacht liet hij mij het vuur in de haard aanhouden omdat hij het anders koud kreeg. Ik heb dat gedaan om een discussie te voorkomen. In de ochtend lag hij nog te slapen en trok ik de gordijnen open en sommeerde hem om te gaan werken of te helpen met het huishouden. Hij schreeuwde naar mij en zei dat ik het recht niet had om hem iets op te dragen dus greep ik m bij z’n kloten. Hij trok zich van me af en zo scheurde zijn scrotum.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Ionel ligt te herstellen in het ziekenhuis en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Wat wij over Marinela kunnen zeggen.. tja.. ‘Wat een voorbeeldfunctie!!’.0

Internet heeft ons brein verpest en deze foto’s laten zien waarom

Stukk: Man klapt helemaal dicht tijdens sollicitatie bij Zlatan Ibrahimovic