in

Vrouw met ‘tanden’ in vagina verwond penis van vriend tot bloedens aan toe

gekkigheid

Mensen zijn beladen met sexuele onzekerheden, we maken ons zorgen over de vraag of ons lichaam er goed uitziet, ons schaamhaar verzorgd is, onze prestaties in bed op peil zijn en of we gewoon sexy genoeg zijn.

Maar wie maakt zich nou zorgen om een vagina met tanden? The Struggle is very real en deze aandoening heet ‘vagina dentata’.

Het gaat in de eerste instantie om een eng volksverhaal over de vagina van een vrouw met tanden, bedoeld om mannen angst aan te jagen in de hoop dat ze van onbekende vrouwen afblijven en zo verkrachtingen tegen kunnen gaan. Zo is het verhaal over een vagina met tanden ontstaan. Het komt ook veel voor in Anime tekenfilms.

Dit volksverhaal werd werkelijkheid voor een koppel uit Engeland.
3e7b9f3600000578-4334458-image-a-8_1490092046183

Een vrouw genaamd Theresa Bartram schreef het volgende over haar aandoening op Facebook.

Became physically ill, experienced violent electric pains. [I was] told I was imagining it… saw psychologists n psychiatrists and told I was over anxious and if gps say I’m fine then I must be. I bloody wasn’t.
My white cells were always sky high. I could barely stay awake. I couldn’t think. Violent nerve pains in groin, perineum and down legs. I eventually got a gp who heard my pleas n got me to a surgeon who took one look and confirmed it was meshed up down there. He took it out just over a yr ago. Abdominal and vaginal cut. Big caesar scar.
I was full of pus. Smelled v bad for a long time. Foreign body response syndrome as well.”

En als je dacht dat het hebben van tanden in je vagina was al erg genoeg was, het verhaal voor Theresa wordt steeds erger. De reden dat haar partner gewond raakte aan zijn penis was als gevolg van een mislukte operatie aan haar blaas. Jaren geleden, kreeg ze een zogenaamde transvaginale tape (TVT) geplaatst om het lekken tegen te gaan. Ze had last van een vorm van incontinentie. Helaas werd het geheel te laag naar beneden geplaatst waardoor het verschoof en op een gegeven moment haar vaginawand doorboorde. De gaas was helemaal hard geworden met scherpe randen.

In November 2015, it was finally removed in a complicated operation. The mesh had secured itself with cartilage to her pelvis, first shrinking then turning hard.
‘It felt like razor-sharp teeth, hence why it had ripped a chunk from my boyfriend’s [penis],’
vertelt Theresa.

Het ergste van het geheel is dat doktoren zeiden dat er niks aan de hand was en dat het allemaal in haar hoofd zat. Ongelooflijk…

Theresa en haar partner hadden natuurlijk uit vrees geen sex meer met elkaar en na zes maanden ging hun relatie naar de knoppen. Ze was alleen, in de war en stopte zelfs met eten. Maar het verhaal wordt nog erger. Ongeveer twee jaar geleden begon er een soort van groene pus uit haar vagina te lekken wat ook nog eens ontzettend stonk.

De doktoren zagen op dat moment in dat er toch echt werkelijk iets ernstigs aan de hand was en besloten om het geheel door middel van een operatie en keizersnede te verwijderen.

Het was helemaal ontstoken en ze zat tegen een septische shock aan. Theresa had van deze aandoening kunnen overlijden.

‘I was told this simple procedure would cure my incontinence and give me more confidence on the bedroom, but it has ruined my life.’

Haar vagina is nu helemaal verlamd en ze is 100% incontinent geworden door deze procedure.Amerikaanse Youtuber gaat dit keer los op Broederliefde, Frenna, Josylvio en Sevn Alias

Heist dropt video voor – Droom incl. ‘JOU’ EP OUT NOW!!!