in

Vrouw maakt man online “KAPOT” die denkt te weten waar de clitoris is op afbeelding

Een jonge vrouw op Twitter heeft op humoristische wijze geïllustreerd hoe verloren sommige mensen “op weg naar de clitoris” kunnen raken, met een anatomisch diagram dat zelfs de meest zelfverzekerde jongens nogal verbijsterd achter heeft gelaten.

De vrouw, die twittert onder de Twitter-handle @lesfemmefataIe, deelde een foto uit een medisch leerboek van een menselijke vulva. Een regio die veel gecompliceerder en gedetailleerder is dan een snelle blik zou doen vermoeden.

@LesfemmefataIe bood haar volgelingen een geïmproviseerde biologietest aan door de namen voor elk specifiek onderdeel zwart te maken en stelde de volgende vraag:

“since men think they know everything, where’s the clit”.

Sommige antwoorden waren best grappig en het is redelijk om te zeggen dat veel mensen de klit niet zouden vinden als er niet een punanie TomTom te koop zou zijn.

Eén reactie in het bijzonder veroorzaakte wat vermaak onder de originele post op Twitter, met een bijzonder verzekerde persoon die antwoordde met:

‘it’s at the top, the third line to the right give me my money’.

Deze man had de urethra helaas geïdentificeerd als de clitoris, de blaasopening waardoor een persoon – van welk geslacht dan ook – urineert.

Hoewel hij naar de juiste buurt reed, was hij nog steeds een paar straten verwijderd van de klit zelf, een lichaamsdeel dat al langer een ongrijpbare locatie is gebleken voor veel “mannen”.

Blij om zijn fout toe te geven, grapte de man in kwestie dat hij zorgvuldiger had moeten luisteren tijdens biologielessen. Hij is echter absoluut niet de enige die een beetje in de war raakt over deze streek tussen de benen van een vrouw.Kijken: Genee reageert op ophef – “Het laatste wat ik wil is het programma verlaten”

Kijken: vrouw drinkt hondenurine voor gezonde huid en natuurlijke gloed