in

Vrouw knipt ballen en piemel af van vreemdgaande partner en spoelt het door de wc

Dit verhaal is zo wreed dat je het je amper kan voorstellen. Het was dus niet genoeg om alleen zijn penis en ballen eraf te knippen. Ze moest er ook nog eventjes zoutzuur overheen gieten voordat ze het door het toilet spoelde.

De politie in Taiwan zei dat Mvr Lee, 58, de man op een hele brute manier aanviel uit wraak omdat hij vreemdging toen ze getrouwd waren.

Nadat ze erachter was gekomen dat hij ontrouw was, gebruikte ze een scherpe schaar om de geslachtsdelen van haar voormalige echtgenoot af te te knippen. Er was nog maar 1 cm van letter niks over aan vlees.

De politie zei dat mevrouw Lee hem tijdens de aanval vertelde: “Als ik het niet kan hebben, kan niemand anders het hebben”. Vervolgens probeerde ze zelfmoord te plegen met een overdosis slaaptabletten.

De aanval vond plaats in het huis van het echtpaar in de gemeente Hukou, in het noordwesten van Taiwan. De lokale politie verklaarde dat ze om 20.00 uur lokale tijd een telefoontje kregen van een huilende heer Chen, 56. Hij vreesde voor meer geweld van zijn ex-vrouw en had zichzelf voor de veiligheid opgesloten in het toilet.

Lees ook: Vreemdgaan, niet cool maar het valt wel op hoeveel meiden je dick eraf zouden willen knippen als je dat wel deed

Volgens rapporten was het paar minder dan een maand geleden gescheiden. De heer Chen was trouwens twee jaar werkloos en hij werd financieel ondersteund door zijn ex-vrouw.

De vrouw was er dus achtergekomen dat hij sinds ze getrouwd waren al een minnares in het spel was. Ze lokte Chen met een bootycall maar toen zijn leuter zichtbaar was hakte ze erop los met een schaar. Die zoutzuur daarna was echt freaking onnodig als je het aan ons vraagt. Dat wijf is helemaal gestoord… .

Xinhu Precinct plaatsvervangend chef Kao Kai-long zei: “Terwijl het slachtoffer zijn broek omlaag had, gebruikte de verdachte een schaar om [zijn] geslachtsdelen af ​​te snijden.

Mevrouw Lee werd bewusteloos aangetroffen door de politie na het incident vanwege de slaappillen. Zowel zij als haar ex werden naar de Zhudong Branch van het Universitair Ziekenhuis van Taiwan gebracht en bevinden zich nu in een stabiele toestand.

Chang Chen-yeh, hoofd van het ziekenhuis, zei dat ze de penis van de heer Chen niet opnieuw chirurgisch hadden kunnen bevestigen, zelfs als de politie het had gevonden.

Bron: The SunVegetarische Blogger beweert dat het eten van Eieren erger is voor je gezondheid dan Roken

Jezus bezocht Afrika dit weekend en we hebben de video om het te bewijzen!