in

Vrouw & Hitler-fan stuurt en stalkt man met 65.000 sms’jes na eerste date

Dude, je hebt van die psychotische vrouwen waar je raar van wordt maar dit is er eentje waar de haren in je nek van overeind gaan staan. Man man man…

Op 4 mei werde de politie gebeld om bij een bedrijf lang te rijden omdat een vrouw zich daar vreemd gedroeg en beweerde dat ze de vrouw van de eigenaar zou zijn. De eigenaar van het bedrijf is verder huiseigenaar in Paradise Valley.

De vrouw werd door de politie gearresteerd en beschuldiging van bedreiging, stalken en intimidatie. De vrouw genaamd Jacqueline Ades sprak donderdag met de media tijdens een jailhouse-interview.

“I felt like I met my soul mate and everything was just the way it was. I thought we would do what everybody else did, but that’s not what happened,”.

De vrouw geeft dus aan dat ze het gevoel had dat ze haar soulmate had gevonden maar kwam van een koude kermis thuis toen de man waarschijnlijk ontdekte tijdens de date dat ze niet helemaal barkie was. Vervolgens stuurde ze de man ongeveer 500 sms’jes per dag met allerlei rare teksten en zelfs bedreigingen.

Credit: Paradise Valley Police Department

Het geheel begon vorig jaar toen ze elkaar ontmoete via een dating website en app genaamd Luxy waar rijke mensen worden gekoppeld aan een mogelijke wederhelft. Pas in april van dit jaar liep het echt helemaal uit de hand. De huiseigenaar was in het buitenland maar wilde voor de zekerheid toch even via beveiligingscamera’s checken hoe de thuissituatie was toen hij plots ontdekte dat de vrouw in zijn huis was. Ze lag gewoon te baden in zijn badkuip.

Tijdens de interview geeft ze aan dat ze de man nooit fysiek pijn zou kunnen doen.

Volgens Fox10 stuurde ze berichten naar de man zoals: “Oh what would I do w ur blood! I’d want to bathe in it” en “I’m like Hitler… man was a genius.” “Don’t ever try to leave me… I’ll kill you… I don’t wanna be a murderer.”

Toen ze gearresteerd werd door de politie vonden ze een slagersmes in haar auto. Hoe eng is dat SMFH? Wat ze daar van plan mee was mag Joost weten maar ze is op tijd gestopt. Dit verhaal had een hele andere wending kunnen hebben.

De vrouw geeft aan terug naar Florida te gaan als ze vrijkomt.

Bron: abc15.comClub BLU blijft dicht deze zomer, bezwaar is afgewezen

Latifah dropte vandaag een track en video voor haar dochtertje – Voor Jou