in

Vrouw hakt penis man af met een stanleymes voor vreemdgaan met haar BFF

Capture

Een vrouw uit Thailand heeft de penis van haar man ervan gesneden omdat hij vreemd zou gaan met haar BFF.

In gelukkigere tijden verkochten zij en haar man gebakken kip in de toeristen stad Pattaya. De plaats staat bekend om zijn nachtleven en is voornamelijk populair bij Britten.

Er gingen al verhalen rond dat Somchai vreemd zou gaan maar toen de vrouw er achterkwam dat het om haar BFF ging werd het haar allemaal te veel. Ze lokte haar man met wat praatjes het bed in en beloofde hem te pijpen. Toen hij zijn broek op zijn knieën had hakte ze er flink in met een stanleymes.

Capture

Toen ze zag hoe erg de schade was die ze had aangebracht met de mes belde ze meteen de ambulance op. Die troffen de man hevig bloedend en in shock op straat aan met een zak vol ijs. Hij werd afgevoerd naar Bang Lamung Hospital voor een operatie. Zijn vrouw reed in de ziekenwagen met hem mee naar het ziekenhuis. Het is nog te vroeg om te achterhalen of hij volledig zal herstellen na de operatie.

De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Ze wachten tot de man herstelt is en gaat daarna pas vragen stellen.Sevn Alias brengt drie nieuwe tracks uit van ‘Twenty Four Sevn 3’

Cho heeft eindelijk zijn langverwachte album ‘Knock Knock 3’ uitgebracht