in

Vrouw gebruikt haar menstruatiebloed als reinigend gezichtsmasker

Gabrielle is begonnen met het delen van haar foto’s op sociale media in een poging het stigma van de maandelijkse cyclus te doorbreken.

Gabrielle Schlegel, uit Canada, was bang om op 13-jarige leeftijd aan haar moeder te vertellen dat ze ongesteld was geworden. Tegen de tijd dat ze seksueel actief werd in haar tienerjaren, werd haar maandelijkse menstruatie iets waar ze altijd tegenop zag.

Alles veranderde echter in oktober 2014 toen Gabrielle spiritualiteit en yoga ontdekte en nadat ze een vrouw op Instagram zag die haar menstruatiebloed gebruikte om te schilderen. Gabrielle, ondertussen ook kunstenaar van beroep, verzamelt haar menstruatiebloed in een cupje en gebruikt dit als reinigend gezichtsmasker. Het helpt volgens haar om puistjes te voorkomen en laat haar huid er stralend uitzien.

Ze verklaarde verder:
Aside from the unfortunately common feelings of dirtiness and shame, as a teenager, I felt as though my period was a great nuisance. Being an athlete, I wasn’t very fond of it due to the low bodily energy which impacted my athletic performance.The increased care and rest that my body needed while bleeding felt like a burden, and as adulthood approached, it preluded much pain and discomfort. Therefore, naturally I began to dread the onset of blood each month. Many feel ashamed and embarrassed, simply because they were taught to feel that way. We are so casually encouraged to enshroud and be discreet about our most innate, human life-giving processes. That does not come naturally.

Ze vreest dus niet langer voor haar maandelijkse bloedingen en kijkt ze ernaar uit om de kans te krijgen om zich over te geven aan haar verzorging en het vieren van een vrouw te zijn.

Gabrielle is begonnen met het delen van haar foto’s op sociale media in een poging het stigma van de maandelijkse cyclus te doorbreken.

Bron: Unilad“Kijke Je Tank” meisje deelt beelden van mishandeling en spreekt zich erover uit

Instagram koppel wordt KAPOT gemaakt op GOFUNDME, echt zonder vaseline gewoon