in

Vrouw en dochters schakelen huurmoordenaars in om man te doden die niet toestond dat ze spijkerbroeken droegen

Bizar….. en dat was niet de enigste reden natuurlijk. Zijn dochter wilde ook heel graag zijn baan inpikken…. SMFH.

Een Indiase vrouw en haar vier dochters hebben bekend huurmoordenaars te hebben ingehuurd om hun man / vader te vermoorden omdat hij weigerde hen spijkerbroeken te laten dragen.

Het levenloze lichaam van Meharbaan Ali, een inspecteur van de politie, werd gevonden in een rioolkanaal in Shahjahanpur, Uttar Pradesh, op slechts 250 meter van zijn huis. Een onderzoek begon en het duurde niet lang voordat de lokale politie erachter kwam dat het gezin van de man mogelijk betrokken was geweest bij zijn moord. Camera’s die in het gebied zijn geïnstalleerd en een grondige verificatie van de telefoon/oproepgeschiedenis van elk gezinslid hebben de inspecteurs geholpen om de zaak op te lossen en uiteindelijk de vrouw en haar vier dochters te laten biechten.

“Sinds het lichaam van Ali werd gevonden, vermoedden we de betrokkenheid van familieleden, omdat het lichaam op slechts 250 meter van hun huis werd gevonden”, aldus Daya Chand Sharma, inspecteur van het politiebureau van Sadar Bazaar. “We haalden de telefoongegevens van alle familieleden naar voren en ontdekten dat de vrouw van Ali, Zahida, regelmatig een specifieke nummer aan het bellen was.”

Bij het controleren van de CCTV-beelden van de camera’s die waren geïnstalleerd in het gebied rond Ali’s huis, stelden politieambtenaren vast dat de vermoorde man rond 22.45 uur thuis was aangekomen, nadat hij het politiebureau rond 22:00 uur had verlaten. Twee huurmoordenaars met de namen Tahseen en Ehsaan kunnen worden gezien als ze het huis kort daarna binnentreden. Diezelfde avond hielpen de vijf vrouwen de twee moordenaars om het lichaam van Ali op een motorfiets te laden, zodat het lichaam in een nabijgelegen kanaal kon worden gedumpt.

Met duidelijk bewijs van hun betrokkenheid hadden Zahida en haar vier dochters geen andere keuze dan toe te geven dat ze zijn moord hadden geplot. De vijf vrouwen boden naar verluidt de beruchte criminelen Tahseen en Ehsaan $1.450 aan om Ali te laten vermoorden. Ze betaalden hen de helft voor en de andere helft moest worden betaald nadat de taak was voltooid.

Inspecteur Daya Chand Sharma vertelde aan verslaggevers dat tijdens hun bekentenis de vrouw en dochters zeiden dat ze boos waren op Ali vanwege de strikte beperkingen die hij aan hen oplegden, inclusief het verhaal over de spijkerbroeken en dat ze die niet mochten aantrekken van Ali. Als weduwe zou Zahida ook de helft van zijn salaris ontvangen als een pensioen, evenals extra geld dat wordt uitgekeerd als een agent komt te overlijden, soort van compensatie. Een van Ali’s dochters hoopte ook dat ze zijn baan op het politiebureau zou kunnen overnemen. Deze bitches hebben geen chill gewoon.

Zahida Begum, 52, en haar dochters Saba, 26, Zeenat, 22, Iram, 19 en Alia, 18 werden gearresteerd en de twee huurmoordenaars zijn op de vlucht geslagen en zijn een tijdje later gearresteerd.

Bron: MSN.comBekijk de trailer voor ‘Mara’, De Horror Film Over Slaapverlamming

“Sons Of Anarchy” Spinoff “Mayans MC” première datum BEKEND!!!