in

Vrouw breekt in huis van Ex met kapmes en dwingt hem om Sex te hebben

FYI: check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Een vrouw die in het huis van haar ex-vriend heeft ingebroken en hem heeft gedwongen sex met haar te hebben onder bedreiging van een kapmes, is veroordeeld tot 20 jaar TBS.

Samantha Ray Mears, die 19 was ten tijde van de aanval, ging het huis van haar ex binnen terwijl hij weg was. Toen hij terugkwam, trof hij haar gewapend aan met een kapmes.

De tiener dwong hem zijn kleren uit te trekken en op bed te gaan liggen voordat ze haar eigen broek uittrok, bovenop hem kroop en hem seksueel misbruikte.

Het slachtoffer vertelde aan de autoriteiten dat hij niet het gevoel had dat hij kon ontsnappen zonder gewond te raken door Mears, die hem ook nog eens eventjes flink in de arm beet.

Volgens berichtgeving van het lokale nieuwsstation KPAX, bleef Mears gewapend op het bed zitten en begon zij ruzie met hem te maken. Gerechtelijke documenten zeggen dat ze een deel van het decor van de muur heeft gerukt en opzettelijk op zijn bed heeft geplast.

Er wordt beweerd dat de man er uiteindelijk in slaagde de politie te bellen door te doen alsof hij een vriend belde, zoals hij en zijn ex-vriendin beweerden. Hij kon langzaam de kamer uitlopen en wachten totdat de politie arriveerde.

Mears werd beschuldigd van geslachtsgemeenschap zonder toestemming, zware inbraak, mishandeling met een wapen en ontvoering. Ze moet nu 20 jaar zitten in een kliniek in de staat Montana.

Omdat de wet ‘verkrachting’ erkent als penetratie, is Mears door de staat van het wetboek van strafrecht in Montana schuldig aan geslachtsgemeenschap zonder toestemming, in plaats van verkrachting.

Volgens gerechtelijke documenten lijdt Mears aan een psychische aandoening.

Ze is ook geregistreerd als zedendelinquent en moet behandelingsprogramma’s voltooien en medicijnen gebruiken.Makers van “The Conjuring” gaan nieuwe Haunted House Horror Films maken

Trailer: November een HELE dikke film van Daniel Craig, Chris Evans & Ana de Armas in de bios – Knifes Out