in

Vrouw bevalt van 2 baby’s van een andere koppel na IVF-Mixup

Een paar uit New York klaagt een vruchtbaarheidskliniek aan voor het verwisselen van embryo’s die worden gebruikt bij in-vitrofertilisatie, waardoor de vrouw twee baby’s kreeg met een andere etniciteit. Wat een schandalige horror verhaal dit.

Volgens een federale rechtszaak wat momenteel loopt in de V.S. klaagt het paar een bedrijf aan met de naam CHA Fertility. Naar verluidt gaven zij meer dan $ 100.000 uit aan de in-vitrofertilisatie-diensten, inclusief faciliteits- en doktersvergoedingen, gespecialiseerde diensten, medicijnen, laboratoriumkosten, reiskosten, enz.

Begin vorig jaar verzamelde de kliniek sperma en eieren van het paar, die Aziatisch waren en vormden vijf embryo’s, waarvan vier vrouwelijk. De eerste bevruchtingspoging resulteerde niet in een zwangerschap, maar in september van vorig jaar was het paar ontzettend gelukkig om te horen dat ze zwanger waren van een tweeling. De enige problemen waren dat, volgens een echografisch onderzoek, beide foetussen mannelijk waren, hoewel slechts één van hun vijf embryo’s als mannelijk werd beschouwd.

Het verwarde paar nam contact op met de mede-eigenaren van de fertiliteitskliniek om het probleem te bespreken, maar kreeg te horen dat het echogram geen definitieve test was, dus het resultaat was niet accuraat. De rechtszaak stelt dat een van de mede-eigenaren de aanstaande ouders vertelde dat toen zijn vrouw zwanger was, hen werd verteld dat ze een jongen zouden krijgen, maar uiteindelijk beviel ze van een meisje. Helaas is dat niet het geval geweest toen de vrouw in maart van dit jaar beviel. Niet alleen waren de baby’s geen meisjes, maar ze waren ook niet Aziatisch.

DNA-testen wezen uit dat de twee jongens niet familie waren van hun vermeende ouders, noch van elkaar. In feite was elk kind genetisch gerelateerd aan een ander koppel dat ook de diensten van CHA Fertility had afgenomen. Daarom had het paar geen andere keuze dan de voogdij over de baby’s over te dragen aan hun genetische ouders. OMFG….

De rechtszaak stelt dat het New Yorkse paar niet weet wat er met hun twee embryo’s is gebeurd en tot nu toe heeft de fertiliteitskliniek geen antwoord gegeven op de vragen van de media omtrent dit debacle.

Het paar beschuldigt de kliniek van medische wanpraktijken, nalatigheid en 14 andere zaken die hen grote lichamelijke en emotionele schade hebben toegebracht.

Bron: CNNMachine Gun Kelly gooit weer shots naar Eminem met – FLOOR 13

EOTB-Yasmine: ‘Ik had sex met een bekende rapper uit Amerika’