in

Vriendengroep spaart gezamenlijk €330.000 voor droomreis in 2045

Dit is eigenlijk ook wel een ideetje hoor. 2045 is wel ver verwijderd van 2019 en in de tussentijd kan er veel gebeuren maar goed. Je hoeft het niet op deze schaal te doen.

Edwin (35) en zijn vrienden gaan een ton bij elkaar sparen en het beleggen. Ze hopen dat ze dan in 2045 ongeveer 330 K bij elkaar hebben gespaard. Ze willen dan een ultieme vakantie gaan boeken voor een half jaar en misschien zelfs een eigen cruiseschip afhuren om het te doen.

Bestemming? Bora Bora.

Bora Bora, French Polynesia

Edwin geeft ook aan dat er mogelijk dingen mis kunnen gaan dus hebben ze strikte regels gemaakt. Zo is er een vereniging opgezet met bestuur. Daarnaast mag je alleen afhaken bij ziekte, een overlijdensgeval, verlies van inkomen of scheiding. In elk ander geval moet je een boete betalen. Met dat boetebedrag stuurt de groep die wél gaat vervolgens vanuit elke bestemming een ansichtkaart naar je toe…. lol?

Iemand van onze redactie kent iemand die met twee kids een jaar heeft rondgereisd door heel veel landen in Azië, Australië en L.A, met een maandelijks budget van ongeveer 1000 tot 1400 euro. Dan zit je niet altijd in een 5 sterren hotel maar je beleeft de tijd van je leven als je vakantie niet geheel gericht is op luxe maar meer gericht is op het verkennen van cultuur en landschap.Vrouw beweert dat ze niet langer meer hoeft te eten vanwege “Breatharianism”

Nieuwe trailer van Orange is the New Black is hier!