in

Vriend zit 8 maanden naast bed van vriendin in coma but wait for it…

Capture

Het was in het begin een romantisch verhaal van een vriend ‘Liu Fenghe’ die niet afwijkt van het bed waar zijn vriendin ‘Lin Yingying’ 8 maanden in lag.

Hij spendeerde 200,000 yuan ongeveer 28.000 euro aan haar behandeling. Volgens de media een held en zijn loyale houding werd geprezen. Maar niets bleek minder waar te zijn.

Toen Lin wakker werd na acht maanden zag ze dus als eerst degene die haar een coma in had geslagen. Ze runden samen een bakkerij en ze werd dus een coma in geslagen omdat ze per ongeluk wat brood had verbrand.

Capture

Ze hield het allemaal voor zich uit vrees dat het weer zou gebeuren want het is namelijk niet de eerste keer dat haar vriend Liu haar geslagen had. Liu had ook aan haar familie opgedragen om haar niet te bezoeken maar in februari 2015 nam haar familie haar mee naar huis. In mei 2015 werd ze wakker en zag ze Liu naast haar bed zitten. Creepy shit dit wat zo in een horrorfilm kan.

Ze vertelde het pas na maanden aan haar vader en die overtuigde haar om het publiekelijk bekend te maken. Er is ook aangifte gedaan van het geheel en er loopt nu een onderzoek.

Haar vader zei; ‘Je bent al een keer dood geweest, waar ben je nu nog bang voor?’Deze boodschap van Keanu Reeves is sterk en ging ultra viral

Kim Kardashian plaats nieuwe naakt selfie en betaalt 53 mil schulden Kanye af!!!